Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan fiúval, akivel minden rendben van, viszont eléggé ocsmány?
Bővebb ismertetés:
188 centi magas vagyok,izmos,jól öltözött,ápolt,kedves,udvarias,van humorom is,nem vagyok hülye vagy bunkó.Táncolok,küzdősportolok,hangszeren játszom,sok barátom van.
DE! A fejem viszont nagyon ronda.Rossz az arcformám,nem szép a bőröm,nagy a fülem.Szemüvegem van,hajstílusom viszont nincs,2 havonta levágatjuk oszt' jólvan.
Sajnos emiatt nincs sikerem a lányoknál,mindig látom,hogy a nálam elhanyagoltabb,bunkóbb,butább stb. pasiknak is van barátnője,csak mert jóképűek.Ha arctalanul neten beszélgetek lányokkal,akkor mindig megkapom,hogy milyen jófej vagyok,és hogy küldjek képet...a kép után viszont nem szoktak válaszolni.(lehet,mind szívrohamot kaptak:D) Már megfordult a fejemben,hogy valami maszkot kéne hordanom...
Szóval,van olyan lány aki ezt tolerálja?Vagy mindenkinek az arc a legfontosabb?
Nekem annyi elvárásom van,hogy legyen a lány normális,ápolt,hűséges,és ne legyen elhízott.Ennyi.
Életmódbeli tanácsokat(pl. menj fodrászhoz) nem kérek) Én már kihoztam magamból amit lehetett.
17/F
Ne már..pedig én rengeteg időt öltem a hasam kidolgozásába,most meg kiderül,hogy semmit sem számít?
Bakter.
Bocsánat mindenkitől,még nem küldtem képet,de ígérem fogok,csak adódtak némi technikai problémák.
Nyugi, de, nagyon is sokat számít, csak nem az olyan lányoknak mint én :D
Amúgy meg kedves rosszindulatú válaszoló, látszik hogy férfi vagy és semmit sem tudsz a nőkről!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!