Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan pasival aki szemből iszonyat helyes és belsőleg is rendben van de oldalról meg látszik a kampós orra?
Tudod én akkor sem hagynám el a páromat, ha mindenki kinevetné, mert mondjuk nagy a feje. Annál azért jobban számítanak az érzéseim.
Azt meg egyébként nem hiszem el, hogy ezért nyíltan kinevetik idegenek.
"Azt meg egyébként nem hiszem el, hogy ezért nyíltan kinevetik idegenek."
Nem ismered a mai tiniket. Kétszer is volt már, hogy mikor vele voltam, beszóltak. Egyszer mikor meglátta két tini elkezdett röhögni és hangosan mondták, hogy nézd már milyen görbe orra van. Máskor meg szintén két csaj beszólt meg röhögtek, hogy olyan mint Pinokkió.
Neki is rosszul esik.
Akkor döntsd el mi a fntosabb: h beszólnak, vagy h szeretsz vkit, aki viszont szeret?:)
A mi válaszunk asszem egyértelmű: igen, járnánk olyan pasival, és igen, leszarnánk ki szól be.
egyik nagyon szép lány ismerősömnek ilyen a barátja.
én nem vagyok olyan szép, mint az a lány, de irígység helyett mindig az jut eszembe, hogy ő hiába szebb nálam, nekem jobb pasim van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!