Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapi nagy esőben milyen lehetett a csajoknak elázni azokban a vékony ruhákban úgy h szinte teljesen átlátszóak lettek?
Figyelt kérdés
Tök poén volt, még ki is szóltam a kocsiból h milyen ott kint? :D2013. máj. 7. 19:02
41/62 anonim válasza:
Itt nem esett tegnap, de ha valaki így kiszólna hozzávágnám az ételhordóm. Szerintem mozgó célpontra menni a poén.
42/62 anonim válasza:
Utolsó! Úgy kell felöltözni, hogy ne látszódjon át semmi, és akkor nem fognak kiszólni. Ilyen egyszerű.
43/62 anonim válasza:
Irodában dolgozom kosztümbe járok és sose pakolok ki mégis sokszor dudálnak meg kiszólogatnak...
44/62 anonim válasza:
Gondolom kis kosztüm. Irodában dolgozó nőknek is gyakran feltűnési viszketegségük van, sőt
45/62 anonim válasza:
Meglepett volna ha nem egyből erre gondolsz...tényleg ennyire korlátolt vagy? Nem, nem kiskosztüm, térd alá érő szoknya nem mélyen dekoltált ingek, blézerek vagy kosztümnadrág.
46/62 anonim válasza:
Ez mitől korlátolt? Mi fáj? Én csak tényeket közlök.
47/62 anonim válasza:
Jogos ez tényleg nem korlátoltság. Tényként közölni, hogy öltözöm anélkül, hogy tudnád ki vagyok inkább az elmebaj jele...
48/62 anonim válasza:
De aranyosak vagytok ahogy veszekedtek :)
Nem akartok randizni am?
49/62 anonim válasza:
Az csak tipp volt. nem ezt írtam tényként.
Utolsó! Nem hiszem, hogy eljönne randira, fél, hogy megázna :D :D
50/62 anonim válasza:
Vegyél neki 1 ernyőt ajándékba :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!