Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapi nagy esőben milyen lehetett a csajoknak elázni azokban a vékony ruhákban úgy h szinte teljesen átlátszóak lettek?
Figyelt kérdés
Tök poén volt, még ki is szóltam a kocsiból h milyen ott kint? :D2013. máj. 7. 19:02
21/62 A kérdező kommentje:
XD
2013. jún. 4. 18:10
22/62 anonim válasza:
Amikor kiszólt a kocsiból, hergelni akarta a csajokat. Amikor kiírta ezt a kérdést, szintén hergelni akarta a csajokat. Látom sikerült is neki. :)
23/62 anonim válasza:
Nem sértődöm meg. Annyi gyökér van a földön. Eggyel több vagy kevesebb, scheißegal.
Mindenesetre sétálni az esőben jó. Az a férfi, aki meg már erre is felizgul... biztos gyakran lát nőt meztelenül.
24/62 anonim válasza:
Utolso: jahh, osztom a velemenyedet :Dc:)
25/62 A kérdező kommentje:
23 -as egy igazi kemény csaj ;)
Így kell frappánsan visszaválaszolni :)
2013. jún. 14. 20:46
26/62 anonim válasza:
k*rvára nem értem, miért kell ezen a kérdésen berágni. :D Én valszeg csak nevetnék.
23L
27/62 anonim válasza:
Jaj lányok(tisztelet az utolsó válaszolónak), annyira gázak vagytok... ha mondjuk egy csávónak látszana ki a f**sza, akkor ugyanúgy élveznétek a helyzetet, röhögnétek rajta, mutogatnátok rá, 99%..
28/62 anonim válasza:
Annyira szánalmas, hogy így próbáltok hú de nők lenni, meg öntudatosak... :D ez max nevetséges, így csak karót nyelt, savanyú p*csák lesztek. (bár szerintem már most azok vagytok...:D)
De nem baj, ne aggódjatok, a pasiknak az ilyenek kellenek, mert azt hiszik, ettől nőies egy nő :D
29/62 anonim válasza:
Szerintem te sem nyúltál még életedben nőhöz.....szóval kérlek ne papoljál te kis szűz lúzer rondaság, kedves utolsó.
30/62 anonim válasza:
Lány vagyok, te szerencsétlen... nem igazán nyúltam még nőhöz, az igaz. :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!