Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Le akart fektetni? Ugye ti se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akart fektetni? Ugye ti se hagytátok volna?

Figyelt kérdés
Leszólított egy pasi, jöhet e velem sétálni. Én mondom miért ne. Elmeséltem neki a fél életem, ő is az övét, majd beültünk egy parkba, és tovább folytattuk az eszmecserét. És egy totál váratlan pillanatban majdhogynem lecsókolt, a szuper reflexeimnek köszönhetően még idejében elfordítottam a fejem. Már nem tom mit mondtam, de folytattuk a dumálást. Többször nem mert rám mászni. Mikor indulni készültem kérte h adjak neki puszit. Nem adtam, kérdezte miért nem? Válaszom: "nem vagyok jó kislány" Aztán feláltam mondtam jöjjön ha akar, erre nyújtja a kezét h segítsem fel :D Egyből levágtam h ez egy CSALI így azt mondtam "ha nem tudsz felállni magadtól, itt maradsz" És el is indultam, félúton visszaintegettem, aztán végleg elmentem. Nem jött utánam.
2013. máj. 7. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
What a mess.
2013. máj. 7. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudni, de Gyümi, ne állj szóba idegenekkel. :-/
2013. máj. 7. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szegény csávó meg azóta is ott poshad, várva hogy valaki felsegíti.
2013. máj. 7. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Kellet volna adj egy elérhetôséget. Most azt hiszi nem érdekled.
2013. máj. 7. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

xDD

és mi van, ha nagyon megtetszettél neki, és nem volt más hátsó szándéka egy ártatlan csókon kívül?

Mi nők, mindenbe belemagyarázunk mindent, de hát ezért vagyunk nők :D

2013. máj. 7. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem ugy tünik, hogy ugyanugy kacerkodtal vele mint ö veled, csak ö probalkozott, te meg nem akartal. Es ez is törtent.

Hol itt a problema?

2013. máj. 7. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Biztos izgult a hamvas barackokra.

Mondjuk ekkora ziccert kihagyni, hogy "nem tudsz felállni magadtól"... Na mindegy. :)

2013. máj. 7. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:

te fullhülye vagy:D

és/vagy frigid

2013. máj. 7. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én hagytam volna, hogy lefektessen téged.
2013. máj. 7. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!