Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is csak leakar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak leakar fektetni? Vagy mi a terve velem? Miért kockáztatja az állását?

Figyelt kérdés
"Kapcsolatom" van a tanárommal.17 éves leszek jövőre és szerelmes vagyok a tanáromban és ő is viszonozza ezt.Ő 35 éves, annyi idős mint anyukám.Nem tudom mit kéne tennünk ez még egy titkos kapcsolat,csak 1 barátnőm tud róla. Nem feküdtünk még le is én még nem is akarok vele,ő pedig nem erőlteti. Barátnőm szerint csak leakar fektetni,de miért kockáztatná egy kalandért a karrierjét?Szerintetek? Csak egy kaland vagyok neki? Igaza van barátnőmnek?

2013. ápr. 25. 17:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Te most lány vagy, vagy fiú?

És mit takar az, hogy viszonozza az érzéseid? Mit mondott vagy tett?

2013. ápr. 25. 17:29
 2/24 anonim ***** válasza:

Őt még csak-csak megértem, mert te fiatal vagy és üde, de te? Mit akarsz egy 35 éves férfitől? Már azon túl, hogy felnézel rá mint nagy felnőtt tanárra? Az kéne, hogy eszedbe jusson, hogy milyen ember is lehet valójában az, aki képes egy ilyen viszonyba belemenni? Gusztustalan.

Egyébként nem tudhatjuk mit akar tőled. De az is biztos, hogy ha még egy ember tud róla, akkor az már nem titok.

2013. ápr. 25. 17:30
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

egyik barátnőmnek is volt ilyen kapcsolata

a pasi szépen meg is dugta

lehet hogy az elején még szerette,de utána már csak arról szólt hogy fiatal csajjal van az ágyban,barátnőm végül megunta hogy egyre inkább csak az számít és dobta,a pasi nem hagyta békén,a szülők megtudták a dolgot és távolságtartásit kértek a pasira

nem kiábrándítani szeretnélek,csak vedd figyelembe hogy nagy eséllyel az vonzza hogy fiatal vagy

2013. ápr. 25. 17:31
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá max ötös leszel abból a tantárgyból amit ő tanít... -.-"
2013. ápr. 25. 17:32
 5/24 A kérdező kommentje:

A barátnőm nem tudja konkrétan,hogy a tanárunkról van szó,bízom benne de tartok a véleményétől.

Szoktunk találkozni nála,de nem mehetünk sehova mert nem akarunk lebukni.

2013. ápr. 25. 17:33
 6/24 A kérdező kommentje:
Egyetemi tanár nálunk van 2 félévet valami vendék tanárként,amúgy biokémiát és biológiát tanít.
2013. ápr. 25. 17:35
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én továbbra is undorító jellemnek tartom azokat, akik a rá bízott emberek helyzetét kihasználják. Nem jobb ez, mint mikor a pszichológus csábítja el a betegét. És nem hiszem, hogy neked egy ilyen emberrel kellene viszonyt ápolnod. De mindegy, fiatal vagy, majd ha beérsz és visszagondolsz erre akkor rájössz felnőtt fejjel milyen is ez.
2013. ápr. 25. 17:36
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
#6: 35 évesen nem lehet egyetemi tanár, maximum tanársegéd, doktorandusz, ilyesmi.
2013. ápr. 25. 17:37
 9/24 anonim ***** válasza:

A tanársegéd is tanár az egyetemen, legalábbis a hallgatók szempontjából tök mindegy, hogy most doktor vagy még nem doktor. Ugyanúgy tartja az órát, meg osztályoz, mint a doktor tanár, szóval a hallgató ebből semmit nem érzékel! ;)

Egyébként meg igen, le fog fektetni, rajtad múlik, hogy hagyod-e.

2013. ápr. 25. 17:39
 10/24 anonim ***** válasza:
Nekem is volt viszonyom a suli tanárjával..több mint egy évig szeretők voltunk. Viszont mellettem volt még jó bőven más is neki. Nyugi, csak meg akar d*gni :)
2013. ápr. 25. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!