Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is csak leakar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak leakar fektetni? Vagy mi a terve velem? Miért kockáztatja az állását?

Figyelt kérdés
"Kapcsolatom" van a tanárommal.17 éves leszek jövőre és szerelmes vagyok a tanáromban és ő is viszonozza ezt.Ő 35 éves, annyi idős mint anyukám.Nem tudom mit kéne tennünk ez még egy titkos kapcsolat,csak 1 barátnőm tud róla. Nem feküdtünk még le is én még nem is akarok vele,ő pedig nem erőlteti. Barátnőm szerint csak leakar fektetni,de miért kockáztatná egy kalandért a karrierjét?Szerintetek? Csak egy kaland vagyok neki? Igaza van barátnőmnek?

2013. ápr. 25. 17:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#9: az egyetemi tanár egy fokozat, ugyanúgy mint a tanársegéd, az adjunktus vagy a docens.
2013. ápr. 25. 17:40
 12/24 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy tanít(múltkor "együtt javítottunk" dolgozatokat :D) mellette meg valami PHD-s asszem (nem tudom mit jelent,lehet nem phd,talán pdh de kutat.
2013. ápr. 25. 17:41
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

OMG -.-"

PHD - azaz doktori fokozat a szakmában, tehát nem orvos vagy jogász, aki a diplomával kapja a doktori címet. Diplomázás után az egyetem doktori képzését kell elvégezni, jelentése ""Doctor of Philosphy, szó szerint a "filozófia doktora", de az lehet akár bölcsészet- vagy társadalomtudomány.

2013. ápr. 25. 17:44
 14/24 A kérdező kommentje:
2 hónapja tart ez a dolog de még nem volt semmi,nadrágon keresztül simogatta a combom,és csókolóztunk,és még jó darabig nem is szeretnék semmit,ha ő ezt nem érti meg akkor vége.
2013. ápr. 25. 17:44
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
Olyan kis butus vagy és naiv.
2013. ápr. 25. 17:45
 16/24 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy nem tanár diplomája van,ezért nem is osztályoz minket. Molekuláris Biológus diplomája van.Igen valóban PHD.
2013. ápr. 25. 17:46
 17/24 A kérdező kommentje:
Miért? Mert úgy gondolom,hogy nem fektethet le ha nem akarom? Barátnőm is ezzel jött,hogy sokkal erősebb nálam..de ez hülyeség,és nem vagyok naív.
2013. ápr. 25. 17:47
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lennél naív, akkor tudnád, hogy egy 35 éves férfi nem élete nagy szerelmeként tekint rád. Előbb-utóbb meg akar kapni és ennyi.

Én sem nézek másként a csini kislányokra.

37F

2013. ápr. 25. 18:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nomost nem tudom még mit vársz. Leírtuk, hogy kb. mi a helyzet. Felnőtt fejjel (én magam is 30 feletti vagyok) tudjuk, hogy mi ez és miért van. Te 16 évesen ezt nem fogod elfogadni, mert egy eszményképet látsz egy olyan felnőttben, aki felnőtt szemmel gusztustalan módon kihasznál egy kislányt. Ha nekünk nem hiszel, még javasolhatom, hogy kérdezd meg a szüleidet, de ezt úgyse fogod megtenni. Sajnos az ilyen esetekben az a legrosszabb, hogy az egyik fél túl éretlen ahhoz, hogy felfogja mi folyik körülötte, a másik fél pedig van annyira gerinctelen, hogy kihasználja ezt.

Nos te döntesz. Nem mondom, hogy nincsenek kivételek (kivételek mindig vannak), de tény, hogy ha egy 35 éves meglett férfi nem bír magával amikor tizenéves lányok közé kerül, akkor azzal a férfival baj van. Hogy emellett ő még tanít is, az külön rossz pont (láthatóan nem alkalmas erre a feladatra), kb olyan, mint mikora a pap kezd ki a ministránsfiúval.

Azonban ÉN nem vagyok naív, tudom, hogy teljesen feleslegesen koptatom a billentyűket, mert te mégcsak átgondolni se fogod ezt, nemhogy megszakítani a kapcsolatot, elvégre bármit elhiszel amit a nagy és okos tanárod mond.

2013. ápr. 25. 18:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Igazából az esetek 90%-ában igazuk van az előttem szólóknak, nagy valószínűséggel ilyenkor nem akar a 35 éves tanár semmi komolyat.

Viszont kivétel mindig van, ismerek olyat, aki ugyanígy a felesége lett a középsulis tanárának, akivel érettségi után jöttek össze egyébként, bár már a suliban is flörtölgettek. Most született meg a kislányuk és nagyon boldogok.

DE! Ha már most azon igyekszik, hogy lefektessen (tapogat, malacságokat súg a füledbe, olyan helyre hív, ahol csak ti ketten vagytok), akkor légy résen! Ne hagyd magad kihasználni!

2013. ápr. 25. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!