Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lee12 kérdése:
Rátok szoktak írni facebook-on? Kiváncsi vagyok hogy csak engem tojnak le az emberek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok elég sok olyan ismerősöm van akikkel sokat bulizok meg ilyenek meg suliban is mindenkivel beszélgetek meg oszályban is mindenkivel jóban vagyok
hétköznapokon fel sem tűnik az hogy neten le se tojnak mert hazaérek suliból 3 ra eszek, tanulok edzek fölnézek netre 10 percre és megyek aludni
viszont most szünetben(meg nyáron is) mindig sok időm van így többet gépezek de ha én nem írok rá senkire akkor engem se keres senki
kb visszanézném üzeneteimet akkor látnám hogy minden beszélgetést én indítok
most már kicsit unom ezt, vagy veletek is így van? hogy mindneki ül a gép előtt és a másikat várja hogy ráírjon?
17/f
2013. máj. 7. 11:40
21/22 anonim válasza:
Rám sem szoktak, kivéve ugyanaz a 2-3 ember, de ez kölcsönös, én is rájuk szoktam írni, ha szeretnék velük beszélni. 2 barátnőmmel szoktam sokat chatelni, és még pár emberrel néha-néha...
22/22 anonim válasza:
Ez a közösségi oldalasdi nem olyan jó mint amennyire azt hitték az emberek.Sok negatív hatás éri azokat akik nem tudják megfelelően kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!