Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rátok szoktak írni facebook-on...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lee12 kérdése:

Rátok szoktak írni facebook-on? Kiváncsi vagyok hogy csak engem tojnak le az emberek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok elég sok olyan ismerősöm van akikkel sokat bulizok meg ilyenek meg suliban is mindenkivel beszélgetek meg oszályban is mindenkivel jóban vagyok

hétköznapokon fel sem tűnik az hogy neten le se tojnak mert hazaérek suliból 3 ra eszek, tanulok edzek fölnézek netre 10 percre és megyek aludni

viszont most szünetben(meg nyáron is) mindig sok időm van így többet gépezek de ha én nem írok rá senkire akkor engem se keres senki

kb visszanézném üzeneteimet akkor látnám hogy minden beszélgetést én indítok

most már kicsit unom ezt, vagy veletek is így van? hogy mindneki ül a gép előtt és a másikat várja hogy ráírjon?

17/f

2013. máj. 7. 11:40
1 2 3
 11/22 Pretty_Fighter ***** válasza:
Igen,szoktak.De kölcsönösen,szóval nem csak ők írnak nekem:)
2013. máj. 7. 12:29
 12/22 anonim ***** válasza:

Rám nem nagyon írnak. Már megszoktam. :) Pedig nagyon szívesen beszélgetnék emberekkel. :)

F25

2013. máj. 7. 12:35
 13/22 anonim ***** válasza:

Rám is alig írnak, de azért elő-előfordul rendszeresen. De nincs rá érzelmi igényem, sok barátom van, tudják hogy fordulhatnak hozzám, ha gond van, én is tudom, hogy kihez fordulhatok. A megosztások alatt pedig sokat beszélgetünk az adott témával kapcsolatban.

Egyébként az is okozhatja, hogy nem írnak rád, hogy

1. személyesen sokat találkoztok, ott mindent megbeszéltek.

2. Tudják, hogy keveset vagy fent, ezért alapvetően nem gondolják, hogy ott kellene téged keresniük, és amúgy is találkoztok.

Valószínűleg csak te kattogsz ezen, és nincs emögött semmi különös.

2013. máj. 7. 12:41
 14/22 anonim ***** válasza:
félévente valakinek eszébe jutok... :S
2013. máj. 7. 13:39
 15/22 anonim ***** válasza:
20f
2013. máj. 7. 13:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Rám akkor írnak, ha kell a házi, vagy valami más dolog.

Amúgy meg csak a barátom ír rám, de nincs is szükségem másra,akik csak kihasználnak.

Találd meg te is azt a személyt,és akkor nem fog zavarni ez a dolog:)

2013. máj. 7. 14:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Rám sem szoktak szerencsére. Én nem nagyon szeretek chatelni. Nem azért, mert személytelen, mert annak is van előnye, hanem inkább azért, mert amit chaten 10 perc alatt megbeszélünk, azt élőszóban 2-3 perc alatt.
2013. máj. 9. 21:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés ember ír rám. Csak azok, akikkel nagyon jól tartom a kapcsolat, és tényleg közel állnak hozzám (4-5).
2013. máj. 9. 21:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Mi az a facebook? Nem annak a hajónak a neve, ami első útján jéghegynek ütközött és elsüllyedt?:D
2013. máj. 9. 21:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Én simán ráírok valakire ha beszélgetni vagy beszélni szeretnék vele. De lehet, hogy csak egy igen-nem válaszra vágyom pl. ha egy időpontban nem vagyok biztos, aztán nem beszélünk tovább, de vannak olyanok, akikkel vagy csak úgy, vagy egy adott dolgot meg akarok beszélni. Ugyanezen okok miatt rám is rám szoktak írni:)
2013. máj. 9. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!