Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rátok szoktak írni facebook-on...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lee12 kérdése:

Rátok szoktak írni facebook-on? Kiváncsi vagyok hogy csak engem tojnak le az emberek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok elég sok olyan ismerősöm van akikkel sokat bulizok meg ilyenek meg suliban is mindenkivel beszélgetek meg oszályban is mindenkivel jóban vagyok

hétköznapokon fel sem tűnik az hogy neten le se tojnak mert hazaérek suliból 3 ra eszek, tanulok edzek fölnézek netre 10 percre és megyek aludni

viszont most szünetben(meg nyáron is) mindig sok időm van így többet gépezek de ha én nem írok rá senkire akkor engem se keres senki

kb visszanézném üzeneteimet akkor látnám hogy minden beszélgetést én indítok

most már kicsit unom ezt, vagy veletek is így van? hogy mindneki ül a gép előtt és a másikat várja hogy ráírjon?

17/f

2013. máj. 7. 11:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
44%
Igen, szoktak.
2013. máj. 7. 11:41
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Rám sem írtak szinte soha. Töröltem is magam a francba.
2013. máj. 7. 11:43
 3/22 anonim ***** válasza:
82%
akkor szoktak a rokonok, ha disznót vágnak hogy mennyek segíteni.
2013. máj. 7. 11:47
 4/22 anonim ***** válasza:
75%

Rám szoktak, mindig ugyanaz a pár ember, de ez kölcsönös, én is rájuk szoktam írni, ha látom, hogy fent vannak, és szeretnék velük beszélni. 2 barátnőmmel szoktam sokat chatelni, és még pár emberrel néha-néha...

Amikor írsz nekik, unottan válaszolgatnak, vagy tartalmasak a beszélgetések? :)

2013. máj. 7. 11:48
 5/22 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, ha ok nélkül rámírnak, mert zavar abban, amit épp csinálok a gépen. Ezért rejtve vagyok. Írjon emailt, azt elolvasom, és válaszolok, ha van időm.
2013. máj. 7. 11:50
 6/22 °°Lucyferia°° ***** válasza:
100%
nekem pont fordítva, az osztàlyban csak a padtàrsammal beszélek, a suliban senkivel de facebookon annyian írnak hogy néha csak lesek. én sose írok senkire, max ha hàzi kell :) lehet hogy lustàk az emberek mint én és azért nem ìrnak neked
2013. máj. 7. 11:53
 7/22 A kérdező kommentje:
hát nem unottan válaszolnak de már kicsit unom hogy én írok állandóan
2013. máj. 7. 11:54
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Rám sem ír senki, és kevés az ismerősöm . Jól esne, ha írnának.

20/F

2013. máj. 7. 11:56
 9/22 anonim válasza:
ez attól is függ mennyire népszerű az ember,viszont attól még,hogy népszerű valaki,nem biztos,hogy sok igaz barátja van. ha nem írnak rád,nem feltétlenül azt jelenti,hogy nem szeretnek,csak azt,hogy nincs miről beszélnetek
2013. máj. 7. 12:13
 10/22 anonim ***** válasza:
63%
ilyen cicanadrágos helyi szépségkirálynőkre szoktak csak úgy ráírni
2013. máj. 7. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!