Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok arról a lányról, aki a bal hüvelykujján gyűrűt visel?

Figyelt kérdés

Évek óta hordok a bal hüvelykujjamon gyűrűt. Emiatt ugye még nem gondolhatják az emberek, hogy leszbikus lennék? Csakmert most olvastam, hogy elvileg az a leszbikusnak a "jele", én viszont a pasikat szeretem, full hetero vagyok!

Inkább ne viseljem a gyűrűt? :S

2013. máj. 6. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A leszbikusok pont úgy vannak vele, hogy a gyűrűd nem jelent semmit, hiszen nem tudni miért van ott. Vagyis max megkérdezik, aztán mondod, hogy nem azért... a heterok meg...szerintem nincsenek is vele tisztában, akit ennyire nagyon érdekel a téma, az már gyanús. Ha meg véletlenül tudják, mint ahogyan te is, akkor ők is meg fogják kérdezni. Ergóóó ha nagyon érdekli őket, max megkérdezik, ekkor meg rávághatod, hogy hetero vagy, na bumm:)
2013. máj. 7. 16:20
 12/17 anonim ***** válasza:
dehogynem!nekem sajna azok a gyűrűk amik tetszenek, mind a hüvelykujjamra jók ugyhogy ott hordom,velem se kezdenek ki
2013. máj. 7. 18:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha csak hüvelykujjon hordod, akkor én azt gondolnám, hogy leszbikus vagy. Én is csak ott hordom és én leszbikus is vagyok. Ez elég egyértelmű jel, bár persze vannak heterok, akik nem ismerik.

Viszont ettől még megmosolyognám és ha olyan kedvem lenne esetleg oda is mennék.

2013. máj. 8. 00:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is ott hordom és leszbi vagyok. Ha látnám valakin akkor max. magamban nyugtáznám, hogy "valszeg/talán" ő is az, de ennyi.

Lényegében kevesen vannak tisztában a jelentésével. Az erő jele, a férfiak a dominancia és a büszkeség miatt hordták ott. A leszbikusok éppen ezért viselték. Így lett a lányokon a leszbikusság jelképe. De mára már annyira nem jellemző. Aki ismeri a témát az tudni fogja, de nem hiszem, hogy olyan sokan lennének akik ismerik a jelentését vagy akiket érdekelne. A melegek is max. elmosolyodnak vagy alapból nem érdekli majd őket.

2013. máj. 8. 09:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Még a másik két gyűrűsujjamon is hordok gyűrűt, úgyhogy akkor remélem nem gondoljátok azt. :)
2013. máj. 8. 19:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Na így már más. Aki más ujjain is hord gyűrűt, annál nem gondolnám, hogy leszbikus.
2013. máj. 8. 21:06
 17/17 A kérdező kommentje:
Frankó, ez megnyugtató. :)
2013. máj. 8. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!