Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról a lányról, aki a bal hüvelykujján gyűrűt visel?
Évek óta hordok a bal hüvelykujjamon gyűrűt. Emiatt ugye még nem gondolhatják az emberek, hogy leszbikus lennék? Csakmert most olvastam, hogy elvileg az a leszbikusnak a "jele", én viszont a pasikat szeretem, full hetero vagyok!
Inkább ne viseljem a gyűrűt? :S
Ha csak hüvelykujjon hordod, akkor én azt gondolnám, hogy leszbikus vagy. Én is csak ott hordom és én leszbikus is vagyok. Ez elég egyértelmű jel, bár persze vannak heterok, akik nem ismerik.
Viszont ettől még megmosolyognám és ha olyan kedvem lenne esetleg oda is mennék.
Én is ott hordom és leszbi vagyok. Ha látnám valakin akkor max. magamban nyugtáznám, hogy "valszeg/talán" ő is az, de ennyi.
Lényegében kevesen vannak tisztában a jelentésével. Az erő jele, a férfiak a dominancia és a büszkeség miatt hordták ott. A leszbikusok éppen ezért viselték. Így lett a lányokon a leszbikusság jelképe. De mára már annyira nem jellemző. Aki ismeri a témát az tudni fogja, de nem hiszem, hogy olyan sokan lennének akik ismerik a jelentését vagy akiket érdekelne. A melegek is max. elmosolyodnak vagy alapból nem érdekli majd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!