Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a titka azoknak a pasiknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titka azoknak a pasiknak, akik szinte minden csajt megkaphatnak?

Figyelt kérdés
Látszatra bennük sincs semmi különös, de akkor mégis hogy lehet az, hogy egy pasira csajok tömkelege tapad, míg egy másik pasi egy csajt se kap meg lehet hogy egész életében, amikor külsőre (látszólag) nincs sok különbség?!

2013. máj. 6. 17:46
1 2
 11/18 anonim válasza:
Legyél magabiztos és ápolt! Nem árt ha nem csak mekegsz-makogsz! Úgy van legyél tisztában önmagaddal! Az, hogy azt kell mondani amit hallani akar, az egy hülyeség! Pár hét után úgyis kiderülnek a stiklik! Önmagad add! Az a lány aki neked van rendelve az úgy fog beléd szeretni!
2013. máj. 6. 18:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Az önbizalmuk és az ebből fakadó kisugárzásuk.
2013. máj. 6. 18:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Egy lányt megszerezni könnyű. Megtartani.. na az az igazi feladat. És hűségesnek lenni... Meg férfiasnak maradni úgy mellette, hogy az érzelmeidet is kimutasd.. Pl. az érzelmet (az igazi mély érzelmet) szerintem ezek a srácok nem tudják kimutatni. Azok a fiúk, akik minden héten fel tudnak szedni bármilyen csajt szerintem nem képesek egy igazi kapcsolatot felépíteni. Én nem irigykedek rájuk, mert szerintem ők valamitől (lehet, hogy saját maguktól?) nagyon félnek.
2013. máj. 6. 18:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Nincs titkuk. Azt hiszik hogy tisztelik a nôket, de pont hogy nem. Én em birom az ilyeneket.

Nem tudom a csajok mit esznek bennük. Lehet azt, hogy nekik aaz kell akimindenkinek kell. És igy egy láncreakció alakul ki.

2013. máj. 6. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerencsés adottságok: jó test, magasság, magabiztosság, stb... Nekik ez alapból megvan és teljesen kiütközik rajtuk az első megjelenésnél is. Szerintem...
2013. máj. 6. 19:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy jók az adotságai. A haverom egy elég dagatt gyerek. Nem mondaná meg senki, hogy milyen csajai vannak. Ô akárkit megkap pedig nem néz ki jól.
2013. máj. 6. 19:31
 17/18 anonim válasza:

Egy lánynál két esélyed van:

1. amikor a külsőd alapján ítél meg.

2. amikor a belsőd alapján ítél meg.

Ez eddig az összes lánynál így volt akikkel találkoztam. Mivel nem vagyok vmi szép ezért általában a 2. eséllyel élek.

2013. máj. 6. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Semmi titok nincs, csak azt mondja és úgy viselkedik, ami a lánynak tetszik.És ezt még 10 féle módon.

Aztán sírnak a kis ribik, hogy otthagyta őket egy alkalom után, hozzáteszem meg is érdemlik.

2013. máj. 9. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!