Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem a csúnyább lányok tetszenek? Ez fétisnek számít?
Figyelt kérdés
fétis,csúnya,lány,2013. máj. 6. 14:56
11/15 anonim válasza:
szerintem fetish, de ez egy olyan ami a csajoknak nagyon tetszik :)
12/15 anonim válasza:
Engem is vonzanak a kevésbé szép lányok. Nem tudom, miért, de van bennük valami plusz.
13/15 A kérdező kommentje:
Igen!valami plusz!!
2013. máj. 6. 21:01
14/15 Citaro G válasza:
mindenkinek más az ízlése, nem lehet mindenkinek tucat ízlése...
én is a karakteresebb arcú nőket kedvelem, akinek az arcában van valami ami megfog... a tucat arcú, babapofikat nem szeretem én sem....
van aki szerint csúnyák, szerintem nem
persze itt én sem olyanra gondolok akinek olyan lófeje van, hogy megilyedek, vagy előreálló kapafogai, vagy hatalmas csálé front fogai, vagy hatalmas fülei....
15/15 anonim válasza:
legalább a nem szép lányok nincsenek elszállva maguktól...több éves tapasztalat. a jelenlegi párom 21 éves volt amikor elvettem a szüzességét, soha senkinek nem kellett viszont most meg mindenkinek kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!