Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni hogy a csúnyább fiúk is tetszenek?
:)
Nem lehet, hogy az ő véleményük befolyásol?
Amúgy hány éves vagy?
A nők az érintés alapján vonzódnak a fiúkhoz fizikailag, nem a kinézetük alapján (főleg).
Ha akiben látod a belső szépséget, fiúként közelednek, tehát tetszel nekik, és ezt éreztetik Veled, megérintenek, simogatják a hajad vagy az arcodat, kezedet, vagy pl. megmasszírozzák a válladat, akkor szokott elkezdődni az, hogy a külsőre átterjed a szépséglátás.:)
5+
Tehát nincs belső értékük számodra, csak azt mondod.
Ha valaki túl csúnya, akkor nem szépül meg a belsőtől, csak akkor, ha nem hányok tőle külsőleg. Ennyi.
Párom se a legszebb, nem álomhapsi külsőleg, de annyira kedves, aranyos volt, hogy nem lehetett neki ellen állni. Ennek 7 éve. (és csak 2 éve dolgozik, ha a pénzre gondolnátok, mert iskolások voltunk...)
utolsó jól megmondta! :)
állítólag én egy jóképű pasi vagyok, a stílusom pedig bunkó és lekezelő.
A legtöbb lánynak ez bejön. megmondom miért:
azért, mert megszokták a minden kívánságukat leső papucs kedves pasikat, és aki kiáll a sorból, azt megjegyzik ;)
Szóval fizikai vonzalom legyen meg, bármilyen is a belső első ránézésre, hisz én sem ilyen vagyok, csak így könnyebb ;) Én pl legyen akármilyen lelkis egy nő, meg tudjak vele akárhogy beszélgetni, ha, és amennyiben nem jön be külsőre, esélytelen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!