Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni hogy a csúnyább fiúk is tetszenek?
Figyelt kérdés
Mindig ez van nálam, hogy belsőleg bejönnek az illetők de külsőleg nem.2013. jan. 1. 07:02
11/20 anonim válasza:
9: Hát azért nem túl gyakori, hogy valakitől hányunk külsőre.:) az azért egy elég durva szélsőség. Többnyire szeretettel, széplátással fordulunk egymás felé úgy általában, emberek. Van olyan, hogy valaki semmi szín alatt nem tetszik, de hogy hányok tőle, az nagyon támadó hozzáállás, ez azért ritka.
12/20 anonim válasza:
Nyilván nem igazi hányásra gondoltam, de nekem személy szerint felfordul a szőrtelen, rózsaszín cuccokban járó fiúkáktól a gyomrom, meg az olyan jófiúktól, akik a sarokban kuporogva nyígnak, hogy nincs senkijük és ez a rohadt nők hibája.
13/20 anonim válasza:
A belső megszépíti, ha tényleg szerelembe esel, de valószínű mások véleményétől félsz.
14/20 anonim válasza:
Még hogy csúnya fiúk...... Helyesbítsünk! "Talán a számodra nem annyira vonzó fiúk", mert ugye kinek ez kinek az, másfelől kinek a külső kinek a belső a fontosabb, azon felül is hogy mindenkinek mások az elvárásai belsőt és külsőt illetően, ismerkedjél, egyébként meg egy kapcsolat, többről kéne hogy szóljon, minthogy valakit klassznak gondolok kívül belül, mert hiszen az inkább baráti kapcsolat, ha nincs meg egy különös érzés, csak ugye az ember társas lény és a legtöbben mindenkivel "összeakadnának" akit klassz srácnak, vagy csajnak gondolnak, mert ugye mivel a szexel lehet a legjobban kimutatni ezt.... Az ember meg azt mondja hogy beszélgetni meg egy öregemberrel is lehet, akkor most, mért ne lehetne kicsit rosszalkodni a méhecskékkel, meg a kiüríthetetlen hűtlen lomposokkal :)
15/20 anonim válasza:
Utolsó, nincs teljesen igazad, a lányok elvárásai nagyon hasonlóak a külsőt illetően, még ha nem is teljesen egyformák. Pl. olyan lány nincs, akinek ne magas pasi kéne. A belsőt illetően pedig nincsenek is elvárásaik.
16/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak nincs igaza, nekem igenis vannak elvárásaim belsőt illetően is, és sok lányt ismerek aki szintén így gondolja.
2013. jan. 1. 12:56
17/20 anonim válasza:
15-ös, én 160 centi vagyok, 180 fölötti esélytelen!
18/20 anonim válasza:
SZARJ le másokat, a belsőbe szeress bele, mit érdekel téged hogy néz ki?
19/20 anonim válasza:
"olyan lány nincs, akinek ne magas pasi kéne"
Ezt ugye te se gondoltad komolyan? hahaha :D
melyik világban élsz te világi nyomorék?
20/20 anonim válasza:
OFF
19: Hallottál az A-bolygó és B-bolygó elméletéről?:)
Most valahogy nem találom a neten, úgy is nevezik A-Föld és B-Föld. Ja, de megvan, 1. találat a Google-n. :D
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!