Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rátalálsz egy régi palackra, amiből előbukkan egy dzsin! Mit kérnél tőle az alábbiak közül? :D
Figyelem, csak egyet lehet választani és nincs saját verzió!
1: Mondja meg, hol találod életed párját, akivel ilyen vagy olyan körülmények között, de boldogan élnétek szerelemben és szenvedélyben míg meg nem haltok.
2: Vagyont, jó házat, kocsit kívánnál magadnak és örökös bevételt, ami megment a munkától!
3: Változtasson baromi jó pasivá/nővé, akire tapad az ellenkező nem, és garantálja neked, hogy annyiszor és azzal kufircolj egy héten, ahogy és akivel csak te magad óhajtod.
4: Feltennél neki egy olyan kérdést, amire a világ nem tudja biztosan a választ. (Pl: miért haltak ki a dinoszauruszok?) (Csak egy kérdést tehetsz fel neki, de arra kielégítő, egyértelmű választ kapsz)
5: Megkérnéd, hogy életed legnagyobb baklövését/legcikibb leszereplését törölje ki az emlékeidből azzal, hogy meg nem történtté teszi.
6: Kérnéd, hogy repítsen vissza az időben a gyerekkorodba, de a mostani "értelmedből" ne vegyen el, (gyerek testben felnőtt szellem) és újraélnéd az életedet, ezúttal tudatosan készülve arra, hogy változtass rajta. (Mondjuk másik suliba mész, másokkal barátkozol, tudatosan elkezded a testépítést, mert tudod, hogyha nem, akkor 25 éves korodra elhízol, kevesebbet neteznél, hogy ne legyél faszbúk kocka 2013-ra stb.)
Ki melyiket választaná? Írjátok le a kívánság előtti számot is, azt amelyiket választanátok, és jöhet egy rövidke indoklás.
KORT ÉS NEMET NE FELEJTSÉTEK EL AZ ALJÁRA BIGGYESZTENI!
Köszönöm!
2 est választanám. Mivel külsőmmel elégedett vagyok, tettem is érte rengeteget, így nyilván a többi kérdés is okafogyott. Bár igaz, el van baszva az életem, pályát távesztettem, nem azt az egyetemet végeztem el, ahova való volnék stb...mindegy, a lényeg, a mani az mindent kompenzál.
Igaz, így is jobban állok az átlag magyarnál, de azért az elég jó, ha nem kell dolgozni.
Igaz, én 27 éves vagyok, de soha életemben nem dolgoztam még egy percet sem, anyámék remekül eltartanak, van pénz rá, majd ha lesz jó meló akkor megyek, megtehetem, tehát tudom ,milyen amikor valaki időmilliómos. Elmondom: Unható! megszokod, és sokkal hamarabb unod meg az életed. Velem ezt történt. A lényeg, mindenképpen a kettes a nyerő válasz. Pénzért száz ringyód lehet, oda utazol ahova akarsz, és a szabadság! az a legnagyobb kincs , nameg az egészség. Ma minimálbérből pl. szinte lehetetlen egészségesen élni! mert csak selejt szarra futja belőle, abból sem az elegendőre. Pénz mindent kompenzál!
Az igaz szerelem hívőknek meg csak annyit súgdosnék, hogy az mögött is érdek van. Amíg szolgálod a nőd érdekét ,addig áll szóba veled. Utána leszar, lelép. Nemi vágyait, unalomérzetét kiiktatod, ezért áll érdekében hogy veled legyen. Amazoknak meg mert pénzeled őket. Érdek szar minde egy szálig....Pénzért száz nőd lehet lazán, ismerkedned sem kell!
2 es válász!!
Ja igen az indoklást lefelejtettem:
Azért lennék jó nő, mert nem vagyok megelégedve a külsőmmel...nagyon nem (bár ki van teljesen megelégedve magával?) és ha olyan szép lennék, lenne pénzem is, mert lehetne belőlem pl. modell vagy színésznő, plusz ha már úgy is mindenki lefeküdne velem, bekúrhatnám magam a leghíresebbek közé, már ha a tehetségem és a szépségem nem lenne elég nekik.
Meg most hiába próbálja mindenki tagadni, a szép emberekkel jobban bánnak, mint a csúnyákkal/ átlagosakkal.
Szóval ezért.
15l
Nem tudom...egyik se olyan jó.
6 - akar a franc újra felnőni, örülök hogy végre megtörtént
5 - nincs ilyen dolog
1-4 ezek a dologok töltik ki az emberélet majdnem 100%-át tehát ha valamelyiket kilőném akkor nagyon unatkoznék
Hmm talán a 4-es és megkérdezném pontosan meddig fogok élni, hogy be tudjam osztani jól az időmet.
Utolsó. És akkor tennék előre lehetetlennek tűnő fogadásokat, nyerném sorra az ötös lottót, tehát pénzem lenne(2). Pénz=nő (1,3). Letojom miért haltak ki a dínók(4) Életemben nem volt akkora óriási baklövés, de ugye mivel visszamentem az időben így az is kiküszöbölhető(5)
Szóval a 6os az összeset lefedi úgyahogy
3-as, mert jó lenne szanaszét kuratni magam nőként
6-os, mert az életem fele katasztrófa, sokat álmodozom ezen, hogy mi lett volna, ha... :/
nem tudok dönteni :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!