Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rátalálsz egy régi palackra, amiből előbukkan egy dzsin! Mit kérnél tőle az alábbiak közül? :D
Figyelem, csak egyet lehet választani és nincs saját verzió!
1: Mondja meg, hol találod életed párját, akivel ilyen vagy olyan körülmények között, de boldogan élnétek szerelemben és szenvedélyben míg meg nem haltok.
2: Vagyont, jó házat, kocsit kívánnál magadnak és örökös bevételt, ami megment a munkától!
3: Változtasson baromi jó pasivá/nővé, akire tapad az ellenkező nem, és garantálja neked, hogy annyiszor és azzal kufircolj egy héten, ahogy és akivel csak te magad óhajtod.
4: Feltennél neki egy olyan kérdést, amire a világ nem tudja biztosan a választ. (Pl: miért haltak ki a dinoszauruszok?) (Csak egy kérdést tehetsz fel neki, de arra kielégítő, egyértelmű választ kapsz)
5: Megkérnéd, hogy életed legnagyobb baklövését/legcikibb leszereplését törölje ki az emlékeidből azzal, hogy meg nem történtté teszi.
6: Kérnéd, hogy repítsen vissza az időben a gyerekkorodba, de a mostani "értelmedből" ne vegyen el, (gyerek testben felnőtt szellem) és újraélnéd az életedet, ezúttal tudatosan készülve arra, hogy változtass rajta. (Mondjuk másik suliba mész, másokkal barátkozol, tudatosan elkezded a testépítést, mert tudod, hogyha nem, akkor 25 éves korodra elhízol, kevesebbet neteznél, hogy ne legyél faszbúk kocka 2013-ra stb.)
Ki melyiket választaná? Írjátok le a kívánság előtti számot is, azt amelyiket választanátok, és jöhet egy rövidke indoklás.
KORT ÉS NEMET NE FELEJTSÉTEK EL AZ ALJÁRA BIGGYESZTENI!
Köszönöm!
2.
Ha anyagilag mindenem megvan, akkor az egész életemet kitehetem annak, hogy jól érezzem magam!
Annyi helyen járnék és annyi emberrel negismerkednék, hogy biztosan találnék egy szerető feleséget, akivel családot tudok alapítani!
Ha megvan a pénz is és a szeretet is, akkor ennél boldogabb életem nem is lehetne! :)
18/f
1: rakás szerencsétlenség
2: lusta
3: szexéhes
4: átbaszósdi
5: ami megtörtént, megtörtént
6: hülyeség
A munkával semmi bajom,kinézetemmel sem,semmit sem akarok torolni,6ost se annyira mozgat
4...ha felteszek egy kerdést es valaszol,pl:hogy legyek Isren-erre ő- sehogy es elmagyarázza az nem jó,de mondjuk ha egy adott kérdésre olyan választ ad ami számomra elérhetővé teszi bármi is az,akkor a 4es...
Amugy meg nem akarok kívánni,majd elérem a célom..
2
párom van,szép vagyok,nincs olyan kérdés éppen ami nagyon foglalkoztatna,pes nincs rá válasz,soha nem csináltam olyat amit később megbántam volna(leszereplés,elrontott gyerekkor)tehát marad a kettes
20/l
nem tudnék mit kérni, mert megkaptam már mindezt
35 F
6. kívánságot választanám!
Indoklás: volt egy idő, amikor MINDEN nap azért imádkoztam Istenhez, hogy teljesüljön ez a kívánságom! Annyi mindent megváltoztatnék a múltamban, és a mostani, értelmesebb gondolkodásommal ez könnyebb lenne. Kiélvezném a gyerekkort, ami most nagyon hiányzik nekem. :( Abba az időbe mennék vissza, amikor az iskolát kezdtem. :)
Én fentebb például a kettest választanám, ez mégsem jelenti azt, hogy lusta lennék!
Imádok dolgozni és másoknak segíteni!
Leköt, közben megpróbálom jól érezni magam és az erőnlétemet is növelem!
Viszont!!
Ha lenne elegendő pénzem, akkor nem mennék orvosi egyetemre, hanem kitanulnám az autószerelésnek minden ágát és versenyeznék, autókat építenék!
Ez minden vágyam!
2. Az 1 és 2 között vacilláltam, de hiszek abban, hogy mindenkinek van egy párja, úgyhogy előbb utóbb úgyis megtalálom. Viszont az egy jó érzés lenne, ha csak hobbiból kellene dolgoznom. Szóval nem azért, hogy megmentsen a munkától, hanem hogy igazán tudjam élvezni a munkámat.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!