Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rátalálsz egy régi palackra, amiből előbukkan egy dzsin! Mit kérnél tőle az alábbiak közül? :D
Figyelem, csak egyet lehet választani és nincs saját verzió!
1: Mondja meg, hol találod életed párját, akivel ilyen vagy olyan körülmények között, de boldogan élnétek szerelemben és szenvedélyben míg meg nem haltok.
2: Vagyont, jó házat, kocsit kívánnál magadnak és örökös bevételt, ami megment a munkától!
3: Változtasson baromi jó pasivá/nővé, akire tapad az ellenkező nem, és garantálja neked, hogy annyiszor és azzal kufircolj egy héten, ahogy és akivel csak te magad óhajtod.
4: Feltennél neki egy olyan kérdést, amire a világ nem tudja biztosan a választ. (Pl: miért haltak ki a dinoszauruszok?) (Csak egy kérdést tehetsz fel neki, de arra kielégítő, egyértelmű választ kapsz)
5: Megkérnéd, hogy életed legnagyobb baklövését/legcikibb leszereplését törölje ki az emlékeidből azzal, hogy meg nem történtté teszi.
6: Kérnéd, hogy repítsen vissza az időben a gyerekkorodba, de a mostani "értelmedből" ne vegyen el, (gyerek testben felnőtt szellem) és újraélnéd az életedet, ezúttal tudatosan készülve arra, hogy változtass rajta. (Mondjuk másik suliba mész, másokkal barátkozol, tudatosan elkezded a testépítést, mert tudod, hogyha nem, akkor 25 éves korodra elhízol, kevesebbet neteznél, hogy ne legyél faszbúk kocka 2013-ra stb.)
Ki melyiket választaná? Írjátok le a kívánság előtti számot is, azt amelyiket választanátok, és jöhet egy rövidke indoklás.
KORT ÉS NEMET NE FELEJTSÉTEK EL AZ ALJÁRA BIGGYESZTENI!
Köszönöm!
Vagy a 4-es és én is a rák ellenszerét kérdezném meg, mint az egyik előző válaszoló, habár nem tudom, hogy lenne lehetőségem szabadalmaztatni, meg összeállítani nekem, az utolsó senkinek a világvégéről.
Vagy a 2-est, mert a környékünkön alig van munkahely, ami van, az is übersz@r, jól jönne, ha legalább az anyagiakra nem lenne gond.
Párom van, akinek baromi jó nő vagyok, legcikisebb baklövésemből túl sok van, hogy tudnék választani melyiket töröljük, a gyerekkoromba meg csak gyerekésszel mennék vissza, nem szeretném tudni a sok sz.rságot, ami várhat rám.
Egyiket se... Ezek túl unalmasak ahhoz, hogy érdekeljenek. A megfelelő embert, megtalálom magam is. A pénznek csak addig van értelme, amíg rá nem jössz, hogy ha nagyon akarnál élhetnél nélküle.
A külsőm jó így, ahogy van. Elég ijesztő vagyok, legalább nem kötnek belém. Egyetlen kérdésre kapott válasz túl kevés lenne, ahhoz képest, amennyit tudni akarok. :D
A baklövések nélkül, az ember nem válna azzá, aki...
A gyerekkoros dolgot meg túl fárasztónak találnám, elég volt egyszer átélni, nem kell megint. Örülök, hogy lassan végre megszabadulok a sok felesleges marhától, nem hogy megint közéjük akarjak menni.
A vágyaid túl átlagosak számomra, de azt hiszem velem van a gond. :D
Kor-t és nem-t biggyesztettem a parancs szerint!
4. Nem tudom, mit kérdeznék, én is valami komoly betegség ellenszerét szerintem. Boldog kapcsolatban élek most, nekem nem fontosak az anyagiak, nem érdekel ha nincs vagyon meg kocsi, tető van a fejem fölött, vannak szüleim. A három egyértelműen kilőve, az ötödik nem érdekel, legalább szereztem mindenkinek egy jó napot a bénázásommal :D A hatodikat megint semmiképpen, max a suli miatt.
15/L
hát.. 2 vagy 1 között nem tudok dönteni :DD
de inkább 2, mert sztem annyira csúnya nem vagyok, és úgy is megtalálnám az "életem párját" :D
16/l
4-es!
Mi az élet célja, miért pont ebbe a korba, helyre és testbe születtem?! Vallási és egyéb hiedelmek mellőzése a válaszban!
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!