Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rátalálsz egy régi palackra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rátalálsz egy régi palackra, amiből előbukkan egy dzsin! Mit kérnél tőle az alábbiak közül? :D

Figyelt kérdés

Figyelem, csak egyet lehet választani és nincs saját verzió!

1: Mondja meg, hol találod életed párját, akivel ilyen vagy olyan körülmények között, de boldogan élnétek szerelemben és szenvedélyben míg meg nem haltok.

2: Vagyont, jó házat, kocsit kívánnál magadnak és örökös bevételt, ami megment a munkától!

3: Változtasson baromi jó pasivá/nővé, akire tapad az ellenkező nem, és garantálja neked, hogy annyiszor és azzal kufircolj egy héten, ahogy és akivel csak te magad óhajtod.

4: Feltennél neki egy olyan kérdést, amire a világ nem tudja biztosan a választ. (Pl: miért haltak ki a dinoszauruszok?) (Csak egy kérdést tehetsz fel neki, de arra kielégítő, egyértelmű választ kapsz)

5: Megkérnéd, hogy életed legnagyobb baklövését/legcikibb leszereplését törölje ki az emlékeidből azzal, hogy meg nem történtté teszi.

6: Kérnéd, hogy repítsen vissza az időben a gyerekkorodba, de a mostani "értelmedből" ne vegyen el, (gyerek testben felnőtt szellem) és újraélnéd az életedet, ezúttal tudatosan készülve arra, hogy változtass rajta. (Mondjuk másik suliba mész, másokkal barátkozol, tudatosan elkezded a testépítést, mert tudod, hogyha nem, akkor 25 éves korodra elhízol, kevesebbet neteznél, hogy ne legyél faszbúk kocka 2013-ra stb.)

Ki melyiket választaná? Írjátok le a kívánság előtti számot is, azt amelyiket választanátok, és jöhet egy rövidke indoklás.

KORT ÉS NEMET NE FELEJTSÉTEK EL AZ ALJÁRA BIGGYESZTENI!

Köszönöm!

2013. máj. 6. 13:25
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Azt, hogy talaljak meg 6 csodalampat!
2013. máj. 6. 13:47
 22/41 anonim ***** válasza:
2
2013. máj. 6. 13:57
 23/41 anonim ***** válasza:

Vagy a 4-es és én is a rák ellenszerét kérdezném meg, mint az egyik előző válaszoló, habár nem tudom, hogy lenne lehetőségem szabadalmaztatni, meg összeállítani nekem, az utolsó senkinek a világvégéről.

Vagy a 2-est, mert a környékünkön alig van munkahely, ami van, az is übersz@r, jól jönne, ha legalább az anyagiakra nem lenne gond.

Párom van, akinek baromi jó nő vagyok, legcikisebb baklövésemből túl sok van, hogy tudnék választani melyiket töröljük, a gyerekkoromba meg csak gyerekésszel mennék vissza, nem szeretném tudni a sok sz.rságot, ami várhat rám.

2013. máj. 6. 13:59
 24/41 anonim ***** válasza:

Egyiket se... Ezek túl unalmasak ahhoz, hogy érdekeljenek. A megfelelő embert, megtalálom magam is. A pénznek csak addig van értelme, amíg rá nem jössz, hogy ha nagyon akarnál élhetnél nélküle.

A külsőm jó így, ahogy van. Elég ijesztő vagyok, legalább nem kötnek belém. Egyetlen kérdésre kapott válasz túl kevés lenne, ahhoz képest, amennyit tudni akarok. :D

A baklövések nélkül, az ember nem válna azzá, aki...

A gyerekkoros dolgot meg túl fárasztónak találnám, elég volt egyszer átélni, nem kell megint. Örülök, hogy lassan végre megszabadulok a sok felesleges marhától, nem hogy megint közéjük akarjak menni.

A vágyaid túl átlagosak számomra, de azt hiszem velem van a gond. :D

Kor-t és nem-t biggyesztettem a parancs szerint!

2013. máj. 6. 14:23
 25/41 anonim ***** válasza:

2

23F

2013. máj. 6. 14:24
 26/41 anonim ***** válasza:

4. Nem tudom, mit kérdeznék, én is valami komoly betegség ellenszerét szerintem. Boldog kapcsolatban élek most, nekem nem fontosak az anyagiak, nem érdekel ha nincs vagyon meg kocsi, tető van a fejem fölött, vannak szüleim. A három egyértelműen kilőve, az ötödik nem érdekel, legalább szereztem mindenkinek egy jó napot a bénázásommal :D A hatodikat megint semmiképpen, max a suli miatt.

15/L

2013. máj. 6. 14:48
 27/41 anonim ***** válasza:
2-es, mert ha nem csak a megélhetésre kéne koncentrálnom, mindent megtanulhatnék, amit csak akarok. Nem lenne gondolom a tanfolyamokra szánt pénzre, hiszen bármire elmehetnék, akármilyen drága lenne. Gyarapítanám a tudásomat, sok művészeti ágat elsajátítanék pl.
2013. máj. 6. 15:07
 28/41 anonim ***** válasza:

hát.. 2 vagy 1 között nem tudok dönteni :DD

de inkább 2, mert sztem annyira csúnya nem vagyok, és úgy is megtalálnám az "életem párját" :D

16/l

2013. máj. 6. 15:18
 29/41 anonim ***** válasza:

4-es!

Mi az élet célja, miért pont ebbe a korba, helyre és testbe születtem?! Vallási és egyéb hiedelmek mellőzése a válaszban!

20/f

2013. máj. 6. 16:16
 30/41 anonim ***** válasza:

1

20/l

2013. máj. 6. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!