Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha egy lány ateista?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy lány ateista?

Figyelt kérdés

2013. máj. 6. 11:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Felemas igaba fejedet ne hajsd

Mondja az ige tehat egy igaz hivo soha nem vesz el feleseguul egy ateistat mert komoly nezetelteresekhez vezet vilagnezet erkolcs szabadido fog gatlas szuzesseg teren.

Egy ateista maskent latja a vilagot.

2013. máj. 6. 19:45
 22/24 anonim ***** válasza:
62%

#15 Kb én is így vagyok, és nagyjából le is írtam már az elején (#4).

utánajártam már én is részletesen a dolognak és más vallásoknak is. gondoljunk csak bele más "Istenségekbe" is egyszerre. elég fáradt vok még rendesen összeszedni a gondolataimat:) de nagyjából csak gondoljunk bele h jézus, budha, shíva élettörténete hozzávetőlegesen ugyanaz. nem fura ??? :)

.. meg mi van azzal a kb 2000 évvel ezelőtti nagy zsidó összejövetellel (nm tudom a rendes nevét:S) ahol összeállították a bibliát és az egész sztorit? mert ugye ott találták ki az egész jézus dolgot meg a körítést hozzá. erről bizony maradtak fenn régi dokumentumok. jaaa és nem furcsa kicsit sem h jézus, aki a kereszténység feje, vezetője zsidó ? o__O na ne bazz már. na meg hát rengeteg olyan dolog van még a sztoriban amibe csak ha józan paraszti ésszel gondolunk bele akkor elküldjük az egész egyházat a pcsába. pokol, menny ??? inkább hiszek abban h a lélek továbbmegy és újjászületik, mint h örökkévalóságig kínoznak az ördögök ha kihagyok 1-2 misét. ha meg mégis akk jól beszoptam xD

Mondjuk azért azt 15. ahogy kijelentetted h Isten nincs azért nem egészen helyénvaló, mert tagoljuk a dolgot. ki is az vagy mi is az az isten ?? mert ugye az attól függ h miben hiszel, lehet h az a kaporszakállú öregember az vagy éppen egy ződ kis ufó csapat aki alkotta az embert vagy a híres "gyíkemberek" ez totál de nézetfüggő, de végülis... Én pl megrendíthetetlenül hiszek egy nálunk fejlettebb, nagyobb hatalomban/intelligenciában, de ezt én inkább nevezném egy másik civilizációnak, fajnak. Mert ugye hatalmas az univerzum és na nemár h csak az ember létezik. baromság. sok sok furcsaság van a nagyvilágban, de hiszek abban hogy léteznek nálunk alacsonyabb és sokkal fejlettebb életkultúrák. (úgymond ufók), na meg a megmagyarázhatatlan dolgok, pl szellemek. addig én sem hittem bennük még tavaly nem láttam személyesen egyet a szobámban és éreztem h később vmi húz le az ágyról lassan. szégyen de 22 évesen azóta lámpával alszok. na de eltértem nagyon a témától.

volt is a nézeteim miatt több kisebb nagyobb problémám de ezek is csak azt bizonyítják h hogyan meg lehet vezetni a népet. :S

az a válaszló az első oldalon aki azt a rövid de annál vallásosabb komit írta, az húzzon már el inkább Tibi atyához egy sötét szobában történő anális gyóntatásra. :P

most h ilyen hosszú lett lehet úgy tűnik h milyen okos vagyok, de csak inkább gondolkozok szabadon minden más nézettől függetlenül. :)

2013. máj. 7. 05:41
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem, sőt..
2013. máj. 7. 05:54
 24/24 anonim válasza:
100%

Én is ateista vagyok és semmi kivetni való nincs abban ha valaki hisz Istenbe és a Bibiliába.

Ugyanolyan emberek ők is, mint bárki más, ugyanúgy követhetnek el kisebb-nagyobb hibákat. :)

2013. aug. 17. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!