Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Mit gondoltok azokrol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mit gondoltok azokrol a lanyokrol akik katonanak keszulnek? Bejonnek a katona csajok? Esetleg vannak fent itt olyan katonak akik megosztanak velem tapasztalataikat?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 00:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%

" 00:08 ezt csak azért mondod mert te már az első körben kiesnél gondolom. Hűha 40 évesen elmennek nyugdíjba! Ja csak ők nem az irodában ülnek napi 8 órát hanem kicsit nehezebb a munkájuk."

Én azt amit a katonák csinálnak maximum sportnak tudom nevezni, de nem munkának. Amit pedig külföldön csinálnak mondjuk Afganisztánban, azt pedig pénzkidobásnak.

Azt, hogy lehetnék e katona nem tudom. Képes vagyok 15 km-et lefutni és hármat leúszni, továbbá remekül tájékozódom térkép és tájoló segítségével és otthon érzem magam a természetben. A testi erőm viszont nem sok. Mondjuk én alapból EÜ tisztként indulnék.

Ami pedig a munkát illeti az irodisták legalább jó eséllyel valami hasznosat csinálnak, ellentétben a katonákkal.

2013. máj. 6. 01:35
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
A gyilkosnak készülők? hogyne a kedvenc típusom , biztos jó emberek.
2013. máj. 6. 18:23
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
a katonák munkája hogy lenne már felesleges? gondolj bele,ha pl. valami rendkívüli történik,ők segítik az egész lakosságot,arról nem is beszélve,hogy néha az életüket áldozzák a hazájukért.aha,tényleg,felesleges.
2013. máj. 8. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

"valami rendkívüli történik,ők segítik az egész lakosságot"

Ha ezért tartanánk őket, akkor a tűzoltóság keretein belül működnének.

Ami pedig az életétáldozza a hazáért f@szságot illeti, hány katona halt meg a hazájáért tehát nem Afganisztánban az elmúlt öt évben?

2013. máj. 8. 18:10
 15/16 anonim válasza:
Én szerintem a katonaság az férfi munka nem nőnek való!Csak hátráltatnák a férfi katonákat!!
2017. okt. 19. 14:19
 16/16 anonim válasza:

A hazát nem ri*an*okra kéne bízni!!!!

Én szivem szerint ki basznám az összeset!!!

2017. dec. 14. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!