Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mit gondoltok azokrol a lanyokrol akik katonanak keszulnek? Bejonnek a katona csajok? Esetleg vannak fent itt olyan katonak akik megosztanak velem tapasztalataikat?
" 00:08 ezt csak azért mondod mert te már az első körben kiesnél gondolom. Hűha 40 évesen elmennek nyugdíjba! Ja csak ők nem az irodában ülnek napi 8 órát hanem kicsit nehezebb a munkájuk."
Én azt amit a katonák csinálnak maximum sportnak tudom nevezni, de nem munkának. Amit pedig külföldön csinálnak mondjuk Afganisztánban, azt pedig pénzkidobásnak.
Azt, hogy lehetnék e katona nem tudom. Képes vagyok 15 km-et lefutni és hármat leúszni, továbbá remekül tájékozódom térkép és tájoló segítségével és otthon érzem magam a természetben. A testi erőm viszont nem sok. Mondjuk én alapból EÜ tisztként indulnék.
Ami pedig a munkát illeti az irodisták legalább jó eséllyel valami hasznosat csinálnak, ellentétben a katonákkal.
"valami rendkívüli történik,ők segítik az egész lakosságot"
Ha ezért tartanánk őket, akkor a tűzoltóság keretein belül működnének.
Ami pedig az életétáldozza a hazáért f@szságot illeti, hány katona halt meg a hazájáért tehát nem Afganisztánban az elmúlt öt évben?
A hazát nem ri*an*okra kéne bízni!!!!
Én szivem szerint ki basznám az összeset!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!