Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, katona/tiszt/ barátnő gáz?
nem lenne gáz.Mondjuk nehéz bekerülni...
Én is jövőre szeretnék elmenni katonának.De belőlem tiszthelyettes lehetne csak
F19
Nem lenne gáz.Tudod mennyi fiú utálja a kényes "körmöm leszakad VÁRJÁÁ MÁÁÁáááÁÁÁÁáááÁÁÁ" vagy "áhh hagy vakoljam ki magam,kell egy 10-es a zsebbe..." -.-"
De viszont a rendőr csajokat nem bírom,valamiért ők sem bírják a jobbikos aktivistákat:D
valószínűleg te sosem fogsz ilyet tenni.
Tisztként az embereidet kell irányítani.parancsot adni.
Viszont az ú életük a te kezedben lesz.
Az első vagyok.Pont emiatt nem kezdtem egy fiatal lánnyal.Én elmennék katonának.Ott lennék ahová vezényelnek.Így nehezen találkozhatnánk.Tisztek ennél előnyben vannak.Mint a "sima" közkatona
dede...sajnos a tisztnek is kell ölnie. Nagypapám az volt és neki is volt felettese. Kiadták neki a parancsot hogy lőjjön az oroszokra de Ő megtagadta.Ezért állítólag felakarták akasztani.(anyuék ilyesmit meséltek nekem)
Szóval a tisztnek is kell ölnie..
akkor más volt a helyzet..... A mai világban.Mi nem vállalunk harci szerepet sehol.A KMZ és a KMCS vesz részt harcászati dolgokat.De ők kemény fiúk.Oda nem lehet csak úgy bekerülni.
Neked jó esetben sohasem kell élő emberre lőnöd.
ugyan miert lenne gaz?
amugy most mas idoket elunk, ha nem kapsz kulfoldi missziot csak celtablakra fogsz loni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!