Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél genetikailag kódolt a csípő és fenék ringatása, vagy tizenéves korban tudatosan alakítják ki a mozdulatsort, ami azután rögzül?
szerintem van akinél tudatos, és van aki rendesen rájátszik... és most őszinte leszek, én nem riszálom magam, viszont mikor már kialakult az alakom, akkor próbáltam kicsit riszálni, de rájöttem, hogy az nem én vagyok...
18/l
Végül is tudatos!!!!
De a testfelépítésük is nagyban segít!!!
sajnos én is tudatosan járok csak az a baj h nagyon fiúsan:)
képtelen vagyok riszálni magam:)
ma mégis megpróbálom abból valami nagyon nevetséges jön ki:)
Tudatosan járnak úgy!!!
Magassarkúban jobban tudják a feneküket ringatni!!!
A lányok imádnak kacérkodni...
És mi szeretjük, ha kacérkodnak!
nem feltétlenül érzem annak szükségességét h gyakoroljak.
úgysem az a fontos h mennyire tudom dobálni magam meg vonaglani. akinek nem tetszik ne nézzen rám:p
de szerintem egy lánynak nem kötelező beállnia a "sorba"-20kiló vakolat, minden kint van a kirakatban meg "mindenkit ide nekem"
valahogy ezt látom az utcán is.
a mai tizenéveseknek fele annyi felelősségérzetük sincs mint pl mikor én voltam tizenéves....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!