Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél genetikailag kódolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél genetikailag kódolt a csípő és fenék ringatása, vagy tizenéves korban tudatosan alakítják ki a mozdulatsort, ami azután rögzül?

Figyelt kérdés
Érdekelne a lányok véleménye, hogy ők ezt tudatosan végzik, vagy pedig csak kialakult bennük.
2009. szept. 28. 22:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
@22:39: Persze ez az öröklött testbeszéd, amit tudatosan nem igazán tudsz befolyásolni (vagy nagyon nehéz).
2009. nov. 11. 22:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem van akinél tudatos, és van aki rendesen rájátszik... és most őszinte leszek, én nem riszálom magam, viszont mikor már kialakult az alakom, akkor próbáltam kicsit riszálni, de rájöttem, hogy az nem én vagyok...

18/l

2009. nov. 11. 23:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Végül is tudatos!!!!

De a testfelépítésük is nagyban segít!!!

2009. nov. 11. 23:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

sajnos én is tudatosan járok csak az a baj h nagyon fiúsan:)

képtelen vagyok riszálni magam:)

ma mégis megpróbálom abból valami nagyon nevetséges jön ki:)

2009. nov. 12. 00:13
 15/18 anonim ***** válasza:
tudod én már olyan 10éves korom óta tudok tudotosan járni ha te nem tudsz akkor vagyis nem tudsz normálisan a csipödet meg a fenekeddel normálisan járni akkor gyakorolj otthon
2009. nov. 12. 09:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Tudatosan járnak úgy!!!

Magassarkúban jobban tudják a feneküket ringatni!!!

A lányok imádnak kacérkodni...

És mi szeretjük, ha kacérkodnak!

2009. nov. 12. 09:18
 17/18 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül érzem annak szükségességét h gyakoroljak.

úgysem az a fontos h mennyire tudom dobálni magam meg vonaglani. akinek nem tetszik ne nézzen rám:p

de szerintem egy lánynak nem kötelező beállnia a "sorba"-20kiló vakolat, minden kint van a kirakatban meg "mindenkit ide nekem"

valahogy ezt látom az utcán is.

a mai tizenéveseknek fele annyi felelősségérzetük sincs mint pl mikor én voltam tizenéves....

2009. nov. 12. 18:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem hogy csak fiúk közelében, még ha nem is ismerem őket, de akkor is, és nem tudok nem úgy menni, ez ösztönös szerintem, van akinek tudatos :D
2013. nov. 16. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!