Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél genetikailag kódolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél genetikailag kódolt a csípő és fenék ringatása, vagy tizenéves korban tudatosan alakítják ki a mozdulatsort, ami azután rögzül?

Figyelt kérdés
Érdekelne a lányok véleménye, hogy ők ezt tudatosan végzik, vagy pedig csak kialakult bennük.
2009. szept. 28. 22:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%
JObban szétáll a lábuk, mint a férfiaknak (a baba miatt), ezért erősebb mozdulatokkal kell menniük.
2009. szept. 28. 23:04
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez nem jellemző, hogy valaki tudatosan kezd úgy járni... Szerintem csak annyi, hogy a nőknek más a testfelépítésük, szélesebb a csípőjük és ebből adódóan jobban látszik a járásukon a csípőjük mozgása, a férfiak is ugyanúgy ringatják csak keskenyebb a csípőjük és emiatt nem feltűnő mint a nőknél.
2009. szept. 28. 23:06
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
szerintem megtanulják, mert tudják, hogy ez vonzó. ausztriában és németországban közel sem riszálják ennyien és ennyire, mint a magyar lányok. imádok itt élni :)
2009. szept. 29. 02:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
bevallom, hogy en mar kb 11-12 eves korom ota teljesen tudatosan jarok ugy, ahogy
2009. szept. 29. 10:02
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. szept. 29. 13:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy őszinte nő.

Én is arra tippelek hogy tudatos

2009. szept. 29. 14:14
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
én csak kihúzom magam,abból meg következik a járásom:D de igen, tudatos
2009. szept. 29. 14:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tudatos soha nem is próbáltam, csak jön. DE azt mondják riszálom.. xD
2009. szept. 29. 16:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is tudatosan csinálom, bevallom főleg olyan társaágban, ahol jelen van a kiszemeltem is. Van egy módja, hogy szépen ringjon a csípőd, mégse tűnjön úgy hogy dobálod magad, de ezt így most nem tudom elmagyarázni.
2009. nov. 11. 22:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
van azért a nőkben egy bizonyos viselkedésminta. én például nemrég vettem észre, h amúgy egyáltalán nem riszálom a csípőm járás közben, de ha elmegyek egy fiú mellett pl. ha az ajtóban áll, v hirtelen hozzámszól estébé, teljesen ösztönösen megváltozik a járásom, elkezdem ringatni a csípőmet, bár nem is ismerem az illetőt, nem is tetszik... 18/L
2009. nov. 11. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!