Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gorenyseg ez az elittars.hu?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gorenyseg ez az elittars.hu?

Figyelt kérdés

"diplomasok tarskeresoje"

Mi ez?!

Felre ne ertsetek nekem van baratom es erettsegim is felsofoku nyelv vizsgaval de ez szerintem felhaborito...

Foleg az a colgate reklamos ferfi a reklamban.

A szerelem mindenkinek jar.nem?

Nem csak a diplomasoknak

Miert erzik magukat felsobbrendunek?

Mekkora kretenseg mar ez...

Titeket nem haborit fel ez a szar?

2013. máj. 5. 16:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem háborít fel, senki nem érzi magát felsőbbrendűnek, csupán kielégít egy létező piaci igényt. Ha valaki valamilyen okból diplomás társat akar, az rendben van, ha erre vágyik, senkinek semmi köze hozzá. Én sem panaszkodok mondjuk egy meleg társkeresőre, hogy heteróként engem ott diszkriminálnak. :D

És hogy jön ide az, hogy "a szerelem mindenkinek jár?" Egyrészt, mint írták, van sok más társkereső is, plusz társat nem csak a neten lehet találni. Viszont szociológiailag bizonyított, hogy egy párkapcsolatban a két fél általában hasonló társadalmi közegből származik, a különböző háttér hosszútávon okozhat problémákat (persze nem mindig, de valamivel nagyobb rá az esély).

2013. máj. 5. 16:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Főleg a Bánovics Marcsis verzió..pff mekkora szob csaj már az is. És legalább az eredeti nevét vállalta volna (persze nyilván csak szerepet játszik, meg elvileg van párja, de akkor meg ne ilyen nővel reklámozzák már, könyörgöm!).
2013. máj. 5. 16:41
 13/23 anonim ***** válasza:
Próbáld más máshogy megközelíteni a dologt: ha az oldal beválik a célközönségnek akkor ezzel kiszűr sok sznobot és más társkeresőkön elkerülheted őket.
2013. máj. 5. 16:52
 14/23 anonim ***** válasza:
Miért lenne görénység? Facér diplomás pasit találni manapság nagyon nehéz a való életben. Ha pedig egy nőnek már van diplomája, minek érné be kevesebbel? Diszkóba nem nagyon jár az értelmiségi réteg. Hol máshol ismerkednének? Ha úgy érzed te nem tartozol közéjük, akkor nem kell regisztrálni, és kész.
2013. máj. 5. 17:51
 15/23 A kérdező kommentje:
Amugy sem regisztralnek mivel mar leirtam hogy van parom;)
2013. máj. 5. 18:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért nem baj,hogy létezik egy ilyen társkereső oldal,mert ide csak az egyforma gondolkodású emberek jelentkeznek.Nem az a lényeg,hogy diplomások,hanem az,hogy ha ide felregisztrálsz,akkor a sznob a sznobbal fog randizni.Tehát,végül is a többi embernek tök mindegy,mert valószínűleg ezek az emberek más helyzetben sem ismerkednének olyanokkal,akik esetleg nem rendelkeznek felsőfokú képzettséggel.A lényeg,hogy kár velük foglalkozni,és ezen mérgelődni! :)
2013. máj. 5. 18:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Bánovics Marcsis verzióval mi a gond? Isten hozott a 21. században: az csak egy reklám! Hihetetlen, hogy egyesek még mindig nem szokták meg, hogy a reklámokban színészek játszanak. A Kinder csoki reklámjában a nő nem a saját gyerekeivel szerepel és a Perwoll reklámban sem valószínű, hogy a topmodell előző nap bedobta a luxusruhát a mosógépbe.
2013. máj. 6. 10:30
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem fontos, hogy a párom hasonlóképp gondolkozzon, és úgy érzem, a diplomás férfiaknak nagyobb eséllyel az enyémhez hasonló az értékrendje. A statisztikák is azt bizonyítják, hogy jobban működik a párkapcsolat, ha két hasonló ember él együtt. Ezzel nem azt mondom, hogy a szakmunkások kevésbé értékes emberek és meglehet, hogy én is jó házasságban élnék egy szakmunkással, csak kevésbé valószínű...
2013. máj. 6. 11:29
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerinted mindenki sznob, aki diplomás?

Akik az érzelmi intelligenciáról és egyebekről írtak, igazuk van, de ez fordítva is igaz. A diploma hiányától sem lesz senki jó ember.

Egy érettségizett mennyire akar 8 általánost vagy azt sem végzett társat? Na ugye!

2013. máj. 13. 23:59
 20/23 anonim ***** válasza:

Amúgy kérdező, szerintem te messze félreérted az oldal lényegét. Alapból a szlogenje az, hogy diplomások és IGÉNYES egyedülállók társkeresője, és sajnos az igényesség a mai társkeresők 90%-ról nem mondható el, egyrészt az emberek jó része egy adatlapot nem képes kitölteni, mindenki csak a képre megy, és vagy szexet akar, vagy csak a saját egóját növelni.

Én igazából pont az ilyen hozzáálláson akadok ki mint a kérdezőé, hogy "fúj diplomás, fújfújfúj...". És beszélnek itt arról, hogy a diplomások mind sznob köcsögök akik lenézik a másikat, holott én pont azt tapasztalom, hogy ez fordítva sokkal inkább működik. És általában ezt is pont olyanok teszik, akiknek alig van diplomás ismerőse, én pl. diákmelóban szoktam dolgozni egyetemistákkal, fősulisokkal, meg olyanokkal is akik szakmát csinálnak és tök jól elhaverkodunk, nem az számít ki honnan jött.

Másrészt...van zsidó társkereső, meleg társkereső, ronda társkereső is, akkor most miért ne lehetne egy diplomás társkereső? Miért bántja ez a pici szíved?

2013. máj. 21. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!