Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gorenyseg ez az elittars.hu?
"diplomasok tarskeresoje"
Mi ez?!
Felre ne ertsetek nekem van baratom es erettsegim is felsofoku nyelv vizsgaval de ez szerintem felhaborito...
Foleg az a colgate reklamos ferfi a reklamban.
A szerelem mindenkinek jar.nem?
Nem csak a diplomasoknak
Miert erzik magukat felsobbrendunek?
Mekkora kretenseg mar ez...
Titeket nem haborit fel ez a szar?
Nem háborít fel, senki nem érzi magát felsőbbrendűnek, csupán kielégít egy létező piaci igényt. Ha valaki valamilyen okból diplomás társat akar, az rendben van, ha erre vágyik, senkinek semmi köze hozzá. Én sem panaszkodok mondjuk egy meleg társkeresőre, hogy heteróként engem ott diszkriminálnak. :D
És hogy jön ide az, hogy "a szerelem mindenkinek jár?" Egyrészt, mint írták, van sok más társkereső is, plusz társat nem csak a neten lehet találni. Viszont szociológiailag bizonyított, hogy egy párkapcsolatban a két fél általában hasonló társadalmi közegből származik, a különböző háttér hosszútávon okozhat problémákat (persze nem mindig, de valamivel nagyobb rá az esély).
Szerinted mindenki sznob, aki diplomás?
Akik az érzelmi intelligenciáról és egyebekről írtak, igazuk van, de ez fordítva is igaz. A diploma hiányától sem lesz senki jó ember.
Egy érettségizett mennyire akar 8 általánost vagy azt sem végzett társat? Na ugye!
Amúgy kérdező, szerintem te messze félreérted az oldal lényegét. Alapból a szlogenje az, hogy diplomások és IGÉNYES egyedülállók társkeresője, és sajnos az igényesség a mai társkeresők 90%-ról nem mondható el, egyrészt az emberek jó része egy adatlapot nem képes kitölteni, mindenki csak a képre megy, és vagy szexet akar, vagy csak a saját egóját növelni.
Én igazából pont az ilyen hozzáálláson akadok ki mint a kérdezőé, hogy "fúj diplomás, fújfújfúj...". És beszélnek itt arról, hogy a diplomások mind sznob köcsögök akik lenézik a másikat, holott én pont azt tapasztalom, hogy ez fordítva sokkal inkább működik. És általában ezt is pont olyanok teszik, akiknek alig van diplomás ismerőse, én pl. diákmelóban szoktam dolgozni egyetemistákkal, fősulisokkal, meg olyanokkal is akik szakmát csinálnak és tök jól elhaverkodunk, nem az számít ki honnan jött.
Másrészt...van zsidó társkereső, meleg társkereső, ronda társkereső is, akkor most miért ne lehetne egy diplomás társkereső? Miért bántja ez a pici szíved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!