Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elittárs kereső nem enged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elittárs kereső nem enged belépni-jártál már így?

Figyelt kérdés
elittárs társkereső: regisztráltam, aznap még beléphettem, ma már nem enged. Nincs ilyen mailcím-jelszó párosítás...ha új jelszót igényelnék, az ígért mail nem érkezik meg. járt vki már így ezen az oldalon? írtam mailt, automatikus üzenet jött, hogy nem érnek rá velem foglalkozni :( gáááz

#ellittárs
2013. jan. 12. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Intelligens a rendszer. Megállapította, hogy nem elit hanem lúzer vagy :(
2013. jan. 12. 20:55
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, sokat mozdítottál előre a világ menetén ezzel a szimpatikus hozzászólással.
2013. jan. 12. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:

"elittárs"

:D Mik vannak......

2013. jan. 12. 21:00
 4/10 A kérdező kommentje:
mindegy minek hívják, a kérdés nem erről szólt
2013. jan. 12. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
még nem volt ilyen, én simán be tudok lépni.
2013. jan. 12. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
5-ös egy elit
2013. jan. 12. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem pazarolom az időmet ilyen pitiáner dolgokra, mint bejelentkezés a társkeresőbe. Artúr a komornyik, esetleg Szilvi az asszisztensem szokott belogolni, amíg én átfutom a napi sajtót...
2013. jan. 12. 21:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Pistike, nyissak neked egy virtuális homokozót, hogy csak a magad fajtájával lehess és kedvedre dobálhasd a homokpogácsát a másikhoz, kiabálva közben, hogy "bibíí, az én vödröm sárga, nem piros, ezért én vagyok a megmondóember!"

Fejlett kritikai érzékkel rendelkezik itt mindenki, sőt még humorosnak is gondolja magát. Talán egy helyen kellene gyülekeznetek, de az nem itt van. Magyarország, én így szeretlek (?).

2013. jan. 13. 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:
a kedvedért most is beléptem és működik minden!
2013. jan. 13. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Én rögtön kaptam egy mailt a regisztrációról. Lehet, hogy csak elírtad az e-mail címedet..
2013. ápr. 17. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!