Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nem tud jo szexpartner keresö oldalt?
Figyelt kérdés
19 éves lány agyok viszont nem szeretnék most kapcsolatot csak alkalmit ezért gondoltam erre a megoldásra2012. szept. 30. 18:44
1/11 anonim válasza:
Itt a gyakorin elég sok férfi van aki megdugna.
ha jól nézel ki én is...
2/11 anonim válasza:
Még csak jól sem kell kinéznie, ahány kiéhezett nethuszár van itt.
3/11 anonim válasza:
én is pont ilyen lányt keresek éppen :D
4/11 anonim válasza:
Mondjuk 2esnek van kis igaza is.
De a nagy részük csak keménykedik.De nem menne el...
5/11 anonim válasza:
kérdező, ezt kár volt beleírni h 19 éves lány vagy, mert rengeteg privátot fogsz kapni. de gondolom, nem itt akarsz keresni vkit :)
6/11 anonim válasza:
Szórakozó helyen nézzél magadnak pasit, ott legalább azt kapod amit akarsz, internet elég bizonytalan.
21/f
7/11 anonim válasza:
Majd írd már le légyszíves, hogy 1 óra alatt hányan írtak rád privátba:) Ha gondolod én is ilyet keresek, rám írhatsz ^^
8/11 anonim válasza:
eropolis, szexneked
Ezek azt mondják nem rosszak.
9/11 Dani252 válasza:
Szia! Én nagyon szívesen megismernélek... :D
10/11 anonim válasza:
Szia, ne törődj senkivel, majd tolom privátban a választ azt is elmondom miért nem itt mert nehogy reklámnak minősüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!