Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartner keresőről kapott e-mail-t, de tagadja, hogy regisztrálva lenne. Lehetséges ez?
A mi nap meg néztem a párom e-mailjeit és szexpartner keresőről kapott nem is egy üzenetet (pl: Szabina szexelne veled, ha te is jelentkezz be és válaszolj! )
Persze én kiborultam! Rögtön számon is kértem.. Ő persze tagadta.. nem regisztrált ezeken az oldalakon azt sem tudja mi ez szó szerint őrjöngőt.. de hát, ha nem regisztrált akkor, miért küldenek neki e-mail-t hogy látták az oldalon .. Lehetséges ez? Előre is köszönöm a válaszokat !
véletlenszerűen generált vagy a netről gyűjtött email címekre szoktak küldeni ilyeneket, illetve más oldalon történt regisztráció után is kikerülhet az email cím ilyen sexoldalak üzemeltetőjéhez
gondolom olyan oldal küldte, ahol sms-regisztráció van, az egész a pénzszerzésről szól
egy kis logika:
ahol nincs megadva az e-mail cim,onnan nehezen tud jönni e-mail:D
"egy kis logika:
ahol nincs megadva az e-mail cim, onnan nehezen tud jönni e-mail :D"
elég hibás a logikád:
pl senki nem adta meg nekem a john@gmail.com címet mégis tudok rá küldeni levelet... csak kitaláltam...
Én néha kapok ilyet, de korábban voltam regisztrálva több ilyen helyen is. És persze onnan is kapok hetente, ahol most vagyok regelve.
Teljesen véletlen nem hiszem hogy lehet, talán ha most nem is, de korábban lehetett tag ilyen oldalon. De az is elég lehet, ha egy társkeresőn valamikor megadta az email-címet, szerintem...
Ne parázz, de azért légy résen szerintem. Nézd meg azon az oldalon, hogy lehet-e kérni jelszó emlékeztetőt, ha igen akkor írd be az ő email címét, és ha felismeri a rendszer, akkor ott ő regisztrált valamikor. Ettől persze nem biztos, hogy félre akarna most menni, de az okot megtalálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!