Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülne neki? (lent)
Figyelt kérdés
Sztetek örülnea bnőm ha orá előtt bekenném a farkam milka csokival???2009. szept. 28. 21:45
21/27 A kérdező kommentje:
mért csinálnánk kint?? mi a jó abban??:O
aM A mézzt nem szeretem:|
2009. szept. 28. 22:37
22/27 anonim 

válasza:

Hmm nem szereted a mézet, miért, talán te akarod lenyalni? Gyanús vagy te nekem :P
24/27 anonim 

válasza:

1. - EZ most MI?
2. - Ez rendbejön, vagy már ilyen marad?
3. - Te hülye, SZÉTB*SZOD A CSOKIT!!
4. - A madárcsiripelést is hallani fogom?
5. - Úú, Te perverz állat, remélem Milka!
25/27 A kérdező kommentje:
neeem csak amit nem szeretek az ne érjen hozzám...
2009. szept. 28. 22:52
26/27 anonim 

válasza:

Szerintem menj el a háziorvostól és kérdezd meg mit ajánlana. :) De most bocs, ha húzza a száját a barátnőd mikor éppen téged kényeztet annak oka van. Lehet épp nincs kedve csinálni vagy nem szereti csinálni. Ha milka csokis tejszínhabbal kened be akkor is húzhatja a száját. De ha már annyira kedveskedni akarsz neki vagy inkább magadnak, mert már nem tudom mit gondoljak, akkor inkább olyat kenj amit ő szeret, végül is neki kéne lenyalnia nem neked akkor meg miért nem mindegy mit kensz magadra??? Én már próbáltam tejszínhabbal, jó volt csk kicsit ragadós. Én azóta jobban szeretem natúr ahogy van, de ha extrát akarok akkor veszek mentolos sikosítót, őt jól bizsergeti és előbb elmegy vagyis jobban húzza az agyát és a lánynak is jó. :)
27/27 A kérdező kommentje:
ez jó volt :) köszönöm
2009. szept. 29. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!