Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok (kép)?
Ahogy a képen láthatjátok elég csúnya srác vagyok, ezt nem is vitatom. Egyszerűen csak szeretném ha lenne egy normális képem egy közösségi oldalon, ahol látszódik az arcom is, ezért csináltam és most a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy tegyem-e fel vagy inkább ne nagyon mutogassam magam..? 21/f
Na de akkor tessék itt egy előnytelenebb képem, ez után majd ti is látjátok, hogy miről is beszélek, amikor azt mondom hogy csúnya vagyok. :D
NEM vagy csúnya, a fejeddel a világon semmi baj nincs, sőt, karakter vagy, ahogy előttem már írták.
Ezt előnnyé kellene változtatni, SOKKAL több önbizalommal, mert a képekről üvölt az önbizalomhiány,
Örülj neki, hogy nem vagy egy átlag arcú gyerek.
Egyetértek azzal viszont, hogy gyúrni, sportolni kéne.
A fejed teljesen rendben van, abszolút nincs okod az önbizalomhiányra.
baromság,hogy csúnya vagy!Tedd fel,helyes vagy szerintem. :) Vannak nálad sokkal rondább srácok is (pl,a sulimban mindenhol..).Csak lehetne lazább képed is,mondjuk egyszerűen ülsz a padon,rövidujjú felsőben,farmerban. :) Ezen a képen kicsit gyászos hatású vagy,de nem vagy ronda. ;) Helyes vagy. :)
17/L
jobban megnéztelek, és rájöttem, hogy mi újság veled.
Elállnak a füleid egy kicsit, ez viszont ad neked egy kis karaktert.
Elég "szlávos" fejed van, ami nem baj, konkrétan ukránnak nézel ki, ami a szlávok közt az egyik legszebb szerény véleményem szerint.
ezt túlbeszéltük.
tedd magad túl ezen a csúnya vagyok dolgon, mert nem vagy csúnya, max lúzer a panaszkodás,önbizalomhiány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!