Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok (kép)?
Ahogy a képen láthatjátok elég csúnya srác vagyok, ezt nem is vitatom. Egyszerűen csak szeretném ha lenne egy normális képem egy közösségi oldalon, ahol látszódik az arcom is, ezért csináltam és most a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy tegyem-e fel vagy inkább ne nagyon mutogassam magam..? 21/f
Hé, átlagos vagy, nem ronda!
Ha kicsit gyúrsz vállra és kinövöd ezt a selyemfiús alkatot, akkor szerintem igencsak a "jó pasi" kategóriában landolsz. :)
23/L
Szerintem sem vagy ronda. Egész helyes is lehetnél, ha pl mosolyognál, és nem ilyen gyászhuszár-féle beütésed lenne... :D
Amúgy, nyugodtan kirakhatod, teljesen okés a kép :)
Először is véleményem szerint nem vagy csúnya. :)
Ami pedig a képet illeti, rakd fel, én lájkolom! :D Tök jó a hangulata, és a japán zászlós megszerkesztés nagyon jó ötlet, mert tükrözi a személyiségedet, és egy kis extrát ad így a képhez. Amúgy egy kicsit úgy tűnik, mintha nem lennének karjaid. :DD
Szerintem egyáltalán nem vagy csúnya! Sőt...;)
Nagyon jó ez a kép! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!