Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leborotváljam a szőrt a karomról és a lábamról?
Fiúként kérdezem.
A szőr a karomon és a lábamon nem segíti elő, hogy hamarabb büdösödjek?
Fiúk, ti leszoktátok borotválni a szőrt a karról és a lábról?
Szerintem mindenképpen borotváld le! Legalább egyszer próbáld ki, hogy milyen! :) Meg fogsz lepődni, mennyivel jobb csupaszon. :)
Ha sok szőröd van, az befolyásolja az izzadékonyságot, tehát érdemes mindenképpen lerövidíteni, de teljesen leszőrtelenítve a legjobb szerintem. :)
Próbáld ki a borotválást! :) Nem vesztesz vele semmit, ha mégsem jönne be, pár hét alatt visszanő. :) De szerintem, biztos tetszeni fog, mert nagyon más érzés, főleg így nyáron sokkal komfortosabb, ha szőrteleníted a karod, lábad.
Strandon is előnyös a szőrtelenség, mert ha kijövök a vízből, megrázom magam, és egy-két perc múlva már meg is szárad a csupasz bőröm, nem úgy, mint szőrösen, mert akkor nagyon sokára száradna meg, ha nem törölközök meg.
Én évek óta szőrtelenítem magam mindenhol, de én epilálni szoktam, mert akkor sokkal tovább tart a simaság. Nekem így a lábam kb. 2-2,5 hétig sima, a karom pedig majd egy hónapig is. Ha borotválnám, sokkal hamarabb visszanőne.
De kipróbálni tökéletes a borotválás, esetleg később majd veszel magadnak egy epilátort, ha szükségét érzed. :)
28F
én epilálni szoktam,
28F
ANYÁM BOROGASS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!