Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha nőgyógyászhoz megyek. Leborotváljam?!
Figyelt kérdés
vagy nem lenne ciki ott hagyni?
15/l
2012. szept. 20. 17:07
1/12 anonim válasza:
nem kell leborotválni...nem ciki
nem véletlenül nőtt az oda,és nem is a szőrrel fog foglalkozni
3/12 anonim válasza:
Ha van egyéb terved is, mint kivizsgáltatni magad, akkor persze :)
4/12 anonim válasza:
nem a szőrrel fog foglalkozni, egyébként meg látott már mindenféle fazonút, és korút.
5/12 anonim válasza:
Igen. Legalábbis igazíts rajta...
6/12 Golan Trevize válasza:
Kérdezd meg a dokit, hogy hogyan szereti.
7/12 anonim válasza:
kevesebb gyakori kérdéseket és válaszokat olvass
nem ciki
8/12 anonim válasza:
Nem kell leborotválni. Egy nőgyógyász sok cifra dolgot látott már életében, abszolút nem foglalkozik vele.
Arra figyelj, hogy amikor végeztetek és köszönsz el, akkor figyelj hogyan búcsúzik. Mert egy igazi, vérbeli nőgyógyász csak egyféleképpen köszön el:
"Majd benézek":)
9/12 anonim válasza:
mikor hogy mentem el én is,le se fogja szarni=))))
10/12 anonim válasza:
nem ciki otthagyni mert a dokinak nem az esztétikumra kell koncentrálnia és szőrösen is meg tud vizsgálni, millió olyat látott már.
én azért le szoktam borotválni, vagy csak nagyon kis tüsisen megyek, mert ettől jobban érzem magam (alapban se hagyok meg nagy szőrt soha).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!