Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretek egy fiút és ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cupido kérdése:

Nagyon szeretek egy fiút és ő is engem . Az igazság az, hogy rosszab tanuló, mint én és bukott is 2x. Nagyon szeretnénk járni, csak a tőbbiek megszólnának miatta, hogy egy nálam rosszabb tanulóval járok. Mit csináljak? = (

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Utolsó: Köszönöm a minősítésedet így ismeretlenül. Nem reagálnék erre többet inkább mert én úgyis akkora hülye vagyok,hogy le se tudnám írni,hogy mit gondolok. :)

Amúgy meg valószínűleg nem 30 évesek. Neki ne az legyen már az elsődleges szempont egy fiúban,hogy el tudja e majd tartani.

A másik meg az,hogy attól hogy bukik még nem rossz ember. Nekem bukott már meg olyan osztálytársam akinél jobb embert még nem láttam, csak szegénykém rettentően buta. De attól még nem egy szemét ember.

2013. máj. 5. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Az felsőoktatásban tanulók 30%-a elsődleges, 50-60% közötti aráyban pedig másodlagos funcionális analfabéta (azaz rövid szöveget el tudnak olvasni, de semmi több). Tehát kjelenthető, hogy 80-90 százalékuk buta.

Ennyit a jó tanulókról.

2013. máj. 5. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Sajnos.

Az még nem olvasás, hogy egymás után kimondjuk a betűket, szavakká, mondatokká fűzve. Az az olvasás, ha értjük is, amit olvasunk.

Az sem írástudó, aki ismeri a betűket, és le tudja írni. Az az írástudó, aki tud is helyesen írni.

Aki nem tud így olvasni, írni, az számomra analfabéta.

Mint pl. a "befojásolható" kommentelőnk is.

Nem kell ehhez sok ész. A 8 általános osztály bőven elég kellene, hogy legyen, hogy tudjunk helyesen írni. Aki mégsem tud, az vagy buta, vagy igénytelen.

2013. máj. 5. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:
8-as! Nyilván nem felnőtt emberekről van szó!
2013. máj. 5. 21:17
 15/15 anonim ***** válasza:
MENYÉN ARATNI BÚÚZÁT!!
2013. máj. 26. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!