Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam helyre ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam helyre ezt a hatalmas hibát?

Figyelt kérdés

Egy barátom tanácsára számomra idegen emberekkel feküdtem le. Én tudom hogy hatalmas hibát követtem el, de nem tudtam, hogy mi mással szedjek össze olyan sok pénzt, pár nap alatt! De ez olyan durván elfajult, hogy már 20 férfin is túl vagyok! A barátaim kiállnak mellettem, de a családom, szerelmem elhagyott! Undorodok önmagamtól is! De nem tudok kiszálni ebből az egészből! Ha megpróbálok elszökni, és nem veszem fel a telefont, akkor megkeresnek, és megvernek! Rettenesen szégyellem amit tettem. Hogy tudnék kimászni ebből az egészből?

Tudom, h egy hülye k-urvának tartotok, és teljesen egyet értek vele, de kérlek, segítsetek!

2013. máj. 4. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Könnyebb lenne, ha mazochista lennél.
2013. máj. 20. 23:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Rendőrség, feljelentés, új életet kezd.
2013. máj. 20. 23:10
 13/15 anonim ***** válasza:
a pénzt is égesd el mert tisztátalan munkából való
2013. máj. 20. 23:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Hogy állsz? Sikerült kilépni a helyzetből?
2013. máj. 20. 23:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lett volna, ha csak simán meghirdeted magad a neten:D Nem kellett volna rögtön egy stricihez fordulni. Ennyi.
2013. máj. 20. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!