Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mit akar?
Van egy lánybarátom, akivel majdnem 1 éve ismerjük egymást, mindent megbeszéltünk elmondta a titkait én is az enyémet. (A lánynak már több mint egy éve van barátja.) Majd volt egy nap amikor tök jól elvoltunk és akkor változott meg minden.. Szerelmes lettem belé. Az elején nem mondtam el neki de véletlenül elszóltam magam.:D Aztán később rá 2 hónapra elmesélte hogy amióta kiderült azóta ő is másképp tekint rám. Az egyik nap feljött hozzánk, ültünk az ágyon majd azt vettem észre hogy egyre közelebb hajol. Rádőlt a vállamra majd megpusziltam a homlokát. Majd felugrott és hát elkezdet csikizni majd rádöntőt az ágyra.:D (hagytam persze magam, kíváncsiság végett) Majd lesmárolt, én pedig őt vissza. Majd percekig csókolóztunk
Amikor kísértem ki akkor közben is. A buszpályaudvaron csókkal váltunk el. Viszont elég nagy bűntudatom van, hiszen van barátja. Kérdeztem tőle, hogy akkor most mi van. Azt mondta nem akart megbántani, szeret de csak mint barátot.
Hanyagolja a kedves "barátja".
Másodiknak, tartaléknak jó vagy, figyelsz is rá stb.
Elveszíteni nem akar, a másikat sem --->rendszervisszaállítás a komolyabb dolgok előtti időpontra.
az van, hogy csak a szórakozott veled. de legalább a barátját megcsalta... neki legyen bűntudata, ne neked.
szerintem maradj a barátság szinten vele, és keress egy rendes lányt.
Nem kell ultimátumot adni, szerintem az ultimátumok undorítóak. De ha kicsit hanyagolod és kicsit érzi ő is, hogy mit tett veled és a pasijával, akkor majd máshogy tekint rátok.
Talán így rájön, hogy nem lehet egy férfi érzelmeivel játszadozni és mindig azt lesmárolni, akihez éppen kedve szottyan.
Köszi a válaszokat! Ment a zöld kéz.
(4.-nek):
Az incidens után már nem tudok barátként tekinteni rád. Nem tudom eldönteni, hogy te most éppen mit szeretnél. Köztudott hogy a barátok nem smárolnak egymással. De te még is csak barátságot akarsz. Tudod hogy régóta erre vártam hogy végre legyen valami de még most se szeretnél tőlem többet. Az lenne a legjobb ha megszakítanánk a barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!