Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írtam a pasinak, hogy mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtam a pasinak, hogy mondja meg ha nem akar velem találkozni, szeretnék tisztán látni. Nem is írt vissza semmit. Hallgatás beleegyezés?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 16:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha tényleg mindig fent van akkor nincs értelme.

Amúgy tudom,a Metallica Black albumomat is 3hónap után adta vissza,ilyen az én szerencsém....találok olyan pasit akivel egyezik az ízlésem erre meg szakítás után megtartja a dolgaimat:"D

2013. máj. 4. 17:26
 12/15 A kérdező kommentje:

:DD

Igen, hagyom a francba más úgyse tudok tenni. Nem fogok a nyakára járni, aztán még én leszek a "levakarhatatlan".

2013. máj. 4. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Te lány vagy?

Ez esetben még 2 dolog:

1.Nagyon jó,hogy van még metált szerető lány

2.Egy férfi mit csinál egy női méretű pólóval?

Amúgy kérdező,ha közben chat-elt is,akkor biztos látta,úgyhogy inkább ne bánkodj rajta,mert ha nem képes válaszolni,akkor nem ér annyit.

2013. máj. 4. 17:30
 14/15 A kérdező kommentje:

Az ilyen pólókat általában jó nagy méretbe szokták gyártani én úgy tudom :D

Tudom, hogy látta, ez nem kérdés. Nem bánkódok, inkább dühös vagyok, hogy miért nem lehet tiszta vizet önteni a pohárba.

2013. máj. 4. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
igen lány vagyok,és bandás pólókból nagyobbakat szoktam venni,azok valahogy kényelmesebbek és nem feszülnek a mellemen,az exemre meg pont jó volt ezért kölcsönadtam neki alig 8hónapja,a nagy szerelmes hangulatban nem hittem hogy nem kapom vissza,eddig meg mindig "otthon felejtette" amikor találkoztunk hogy visszaadja
2013. máj. 4. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!