Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehetnek ilyenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehetnek ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés
Az okosak, jólelkűek, kedvesek legyenek a szépek és vékonyak, a durvák, buták, rossz szívűek pedig a csúnyák és kövérek.
2013. máj. 4. 12:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
86%

Valaki, valamikor rábökött valamilyen tulajdonsághalmazra, és mondá vala, hogy EZ SZÉP ÉS SEMMI MÁS. Azért van az, hogy a primitívebb életformák képtelenek az "ideálison" kívül is szépnek látni valamit.

A szépség mindenkinek más és más, lehet, hogy amelyik lány neked csúnya és kövér, másnak a mindenséget jelenti, külsőre-belsőre egyaránt.

Néha nem ártana elgondolkodni, meg felnőni.

2013. máj. 22. 17:20
 32/44 A kérdező kommentje:

Szomorú, hogy még mindig nem kapok hasznos válaszokat. Miért annyira baj, hogy nekem a külső is fontos meg a belső is.

Így kérem, aki elégedetlen a külsővel légyszives hagyjon békén és inkább a kérdésre válaszoljunk.

2013. máj. 23. 18:10
 33/44 anonim ***** válasza:

Én az 1.-nek tartom magam, csak az a baj nagyon válogatós vagyok. Mindig azok találnak rám akik hülyék, drogoznak, bunkók, depressziósok...

De ha én szeretek valakit, az többnyire viszonzatlan.

Nem lehet minden tökéletes

2013. jún. 22. 11:52
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Minek gondolod te párválasztást? Önkiszolgálónak, hogy a legszebbet, legjobbat kapod? Ez nem így meg. Igenis beképzelt vagy, mert nem tudod felfogni, hogy az élet nem így működik. Az lenne a nevetséges, ha lenne ez a két kaszt amit te felsoroltál, mert akkor a nők fele nem kelne el soha.

18 évesen ahhoz képest eléggé álomvilágban élsz. Azért van ez, hogy többet kelljen küzdeni egy nőért/lányért, ne receptre kapjad őket, és csak úgy kapjad meg a számodra legjobbat, hogy eleget szenvedtél a tökéletes pár megtalálásáért.

2013. aug. 10. 19:56
 35/44 A kérdező kommentje:
én már épp eleget szenvedtem, hogy megtaláljam az igazit, több mint 10 szép lányyal próbálkoztam.de a legtöbbjük inkább egy milliárdos, drága autóval rendelkező arrogáns, trágár fiút választott.
2013. aug. 12. 10:27
 36/44 A kérdező kommentje:
és mivel jólelkű is vagyok velük, úgy gondoltam, megilletne engem ez a jutalom.
2013. aug. 12. 10:34
 37/44 anonim ***** válasza:
Inkább ne legyen senkim, mint egy ilyennel összejöjjek, aki azt hiszi csupán jó modorral megvásárolhat egy nőt.
2013. aug. 16. 07:57
 38/44 A kérdező kommentje:
Én szeretném is őket, boldoggá tenném őket. Gondolnék rájuk és sosem hagynám el őket. És miért olyan baj egyeseknek, ha egy fiúnak a szépség is fontos, külső és belső egyaránt.
2013. aug. 16. 13:38
 39/44 Hanariko ***** válasza:

Hűha, több mint 10 szép lánynál próbálkoztál. AZ már mennyiség, mit ne mondjak. Majd ha 100-nál próbálkoztál, akkor térjünk erre vissza.

Egyébként ezt tényleg nem így megy, hogy ha te jólelkű vagy, akkor az garancia arra hogy veled is az lesz a másik. Ettől nehéz, különös, furcsa és kalandos az élet, hogy megtaláld, aki tetszik és rendesek is vagytok egymáshoz.

2013. aug. 17. 22:31
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Tudod Én inkább más kérdést tennék fel?

Miért kell meghalni, ha már megszülettünk? Miért van olyan sok szegény ember? Miért vannak betegek? Miért vagyunk kegyetlenek a másik emberrel? Miért nem lehet szép az élet? Miért van fájdalom? Miért nem lehet .....stb.

2013. aug. 31. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!