Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehetnek ilyenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehetnek ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés
Az okosak, jólelkűek, kedvesek legyenek a szépek és vékonyak, a durvák, buták, rossz szívűek pedig a csúnyák és kövérek.
2013. máj. 4. 12:27
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
*szép nők/jóképű férfiak
2013. máj. 4. 12:33
 12/44 anonim ***** válasza:
Van olyan, lány, aki okos, jólelkű, kedves, szép, és vékony, és olyan is, aki durva, buta, rossz szívű, csúnya, és kövér, de tényleg az a jellemző amit te írtál, de a férfiakra is igaz ez. Általában aki szép és vékony, és látja, hogy sok mindenki szívesen lenne vele, az beképzelt kezd lenni, és csak kihasználja az embereket, a nem túl szép, esetleg túl vékony, vagy túl kövér emberek, meg próbálnak rendesek, normálisak, odaadóak lenni, azért, hogy valaki szeresse őket.
2013. máj. 4. 12:33
 13/44 anonim ***** válasza:
82%
A férfiak miért nem mind helyesek, férfiasan vékonyak, magasak, szép hajúak- és szép szeműek, intelligensek és okosak?
2013. máj. 4. 12:34
 14/44 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de én a szép külsőt és a szép belsőt tartom ideálnak, és én is tudom ezeket a jó tulajdonságokat a lánynak nyújtani. Azt szeretném ,ha a szép lányok belül is ugyanolyan szépek legyenek, mint külsőre.
2013. máj. 4. 12:42
 15/44 anonim ***** válasza:

Az intelligensek, udvariasak, tisztességesek legyenek kisportoltak, izmosan és magasak, a gonoszak, erkölcstelenek meg csúnyák és kövérek.

Az élet nem így működik, mindenki azzal tud gazdálkodni, amit az élettel kapott.

2013. máj. 4. 12:43
 16/44 A kérdező kommentje:
am én sok olyan lányt ismerek, akik meg sem érdemlik a szép külsőt, a szép lábakat, mert belül üresek, gorombák, stb. Miért kell ennek így lennie?
2013. máj. 4. 12:45
 17/44 anonim ***** válasza:
60%
Ha te tudnád ugyanezeket nyújtani, akkor már találtál volna egy ideálodnak megfelelő lányt.
2013. máj. 4. 12:46
 18/44 A kérdező kommentje:
Én igenis pont ezeket tudnám nyújtani, De sok lánynak a durva és buta fiú kell. :((
2013. máj. 4. 12:46
 19/44 anonim ***** válasza:
77%
Mert ez nem kívánságműsor.
2013. máj. 4. 12:52
 20/44 anonim ***** válasza:
Ki az akinek buta fiú kell?O.O
2013. máj. 4. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!