Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legperverzebb/legbetegebb tartalmú levél/megkeresés, amit itt, a témán belüli kérdésed/válaszod miatt kaptál privátban?
foley ezt h sikerült elérni ?:D
ha jól emlékszek össze futottam pár gyps kérdéssel magamról de ilyenekkel azért nem :D [nem mintha igényem lenne rá.]
Nem tudom,de ha még ha az lett volna,hogy "ki dugna Foley-val",de nem,hanem "ki dugná foley-t" és "ki szúrná foley-t" volt.
De hálistennek már régen.
-egy srác a vénáim felől érdeklődött és mire leesett, hogy ő arra veri, hogy én leírom neki, hol és mennyire látszanak az ereim már gondolom késő volt
-egy srác hidegvízzel akart lelocsolni, majd megdugni
-elég sok péniszt kaptam privátban
-valaki tőlem is megvette volna a használt cuccaimat, persze most ezek sehol sincsenek, pedig kellene a pénz. :D
-lábfétis alap, hogy betalál
-házassági ajánlat
-egyszer válaszoltam egy kérdésre, ahol a mackós fiúk volt a téma és hogy nekem ez amúgy bejön. jött a privi, hogy főzni tudok e... innen üzenem, hogy igen és állati palacsintákat sütök a kedvesemnek.
-házassági ajánlatot is kaptam
-egy srác leírta mit hova dugna, hogyan...
de a kedvencem GeGeL, mert valahogy mindig mindig mindig megtalál. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!