Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legperverzebb/legbetegebb tartalmú levél/megkeresés, amit itt, a témán belüli kérdésed/válaszod miatt kaptál privátban?
BDSM / enyhén szólva sem burkolt "heló szia köcsög vagyok." levél :D
a különbség h a BDSM témakör legalább érdekes volt [na meg mégsem 1 homár írta :D]
Jöhetnek még! :D
Nálam ez volt az én mércémben a legbetegebb:
"Szia! Szükségem lenne Nagyon elhasznált bugyira vagy szexnél elhasznált óvszerekre. Teli tampon és betét is érdekelne. Tudnál valamelyiket??? Megvenném!!!"
Lábfétises csávó akart "pucér" képet a lábfejemről és külön kérte, hogy lakkozva legyen a lábujjkörmöm. :D
Már-már annyira kedvesen kérte, hogy nem tudtam tahó lenni, amikor elküldtem az anyjába. Szépen megkértem rá.
Azóta se adta fel...
Aztán ott van a csávó, aki a farkát ide-oda akarta teszegetni nekem 15 ezerért. Vállamra, fülembe, hónom alá. Mindezt nyilvános helyen. :D Na, ezen annyira röhögtem, hogy még nem tudtam neki válaszolni, mert akárhányszor megnyitom a levelét megint elfog a fuldoklás.
Félre gyerekek,mert kezdem én :D
Kb. Volt vagy 5 olyan kérdés,ami arról szólt,hogy ki dugna engem meg.
Volt valaki,aki megkérdezte tőlem,hogy 25 millió forintért leszopnék-e valakit.
Volt egy lány,aki ha elmegyek tarjánba,akkor bármit megtett volna.
Kb. 5x akart velem pasi ismerkedni,1x nem is zavarta,hogy én is az vagyok.
De ezt reggelig tudnám folytatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!