Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozás egyedül? Nem szánalmas?
Gondolok itt arra pl, hogy egyedül nem szánalmas odamennem egy tök ismeretlen csaj "baráti" társasághoz?
A "csaj nem jár egyedül" tartja a mondás, de akkor hogyan tudnék egyedül (idióta hawerok nélkül) komolyabban megismerkedni egy lánnyal?
Tuti hogy egyből a pofámba röhögnek ha odamegyek, és mondok vmi hülyeséget, majd elküldenek a f*szba.
Hogyan tudnám ezt elkerülni?
CSAJOK tényleg nem szivesen barátkoztok olyan sráccal aki nem vmi társasággal van?

te meg kedves utolsó válaszoló a hülye p*csás stilussal, basszus tanuljj már meg írni! minek az összes szóban a W betü? mér nem birod normális leírni?o.O
ez annyira jellemző a 13-14évközötti feltörekvő kis cicababákra.. undorító
bocsi OFF
17L

nos, én inkább nem szívesen 'barátkozok' OLYAN sráccal aki valami társasággal van. úgy értem ha valami társasággal jön oda hozzám, a haverjait is cipeli magával... bár igazából én nem is nagyon értem hogy gondolod ezt, mégis hogy tudnál úgy összejönni egy lánnyal ha nem egyedül mész oda hozzá(juk)?? szerintem is csak egyedül lehet ezt.
egyébként ha épp a barátaival van a lány (pl valami szórakozóhelyen) és akkor mész oda hozzá, szerintem nem röhögnének a képedbe és nem küldenének el sehova hacsak nem valami kivételesen retardált gyerekes társaság. nem értem miért gondolod ezt egyébként. ha a csajhoz mész oda és senkit nem ismersz a társaságból, akkor miért szólna bárki is bármit hozzád a lányon kívül. persze ne olyankor menj oda hozzá, amikor épp a társaság középpontjában van vagy élénk beszélgetésben van valakivel, hanem amikor kicsit visszahúzódottab és nem sokan figyelnek rá. odamész, a barátai is nyilván észrevesznek, meg azt is észreveszik hogy te épp csak azzal a lánnyal akarsz beszélgetni, úgyhogy ha nem teljesen hülyék, akkor veszik lapot és folytatják tovább a szórakozást, titeket meg nyugiba békén hagynak.
20/l
itt kell tájékozódni:
www.puafestival.com/pua

egyedül járok csajozni, mert sajnos nincs kivel mennem, aki normális:D
Ismerkedj szórakozóhelyeken más társaságokkal, nekem bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!