Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál ilyenkor?

Figyelt kérdés
Mész az utcán, és szembejön veled egy pár, és a pasi kacsint rád egyet, persze a barátnője ezt nem látja, mert nem őt nézi. Ja, lányokhoz szól a kérdés. :D Szerintem elég zavarba ejtő, és szemétség a pasi részéről, legalábbis én sajnálom a csajt. Nem egyszer fordult ilyen elő, pedig nem vagyok kihívó egyáltalán, ráadásul sokszor a másik lány szerintem sokkal szebb is volt nálam, úgyhogy nem is értem. Az egyik barátnőmmel kitárgyaltuk ezt, vele is volt már ilyen többször, azt mondja, őt ez szórakoztatja. De szerintem meg jellemtelenség, és nem tudok neki örülni. Ti hogy álltok ehhez?
2013. máj. 3. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak belement vmi a szemébe.
2013. máj. 3. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha számomra megnyerő a srác megjelenése, a világért sem zavarna, hogy valaki más mellől kacsintana rám. Maximum hűséget fogadott, nem vakságot.

24N

2013. máj. 3. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
elég megalázó a párjára nézve... szánalom.
2013. máj. 3. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Velem is volt már ilyen... Én lesajnálóan végigmértem a srácot, már nem vigyorgott annyira.:)
2013. máj. 3. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Számomra ez nem lenne imponáló,inkább zavaró,és sajnálatos dolog,hogy ilyen is van.Szerencsére velem nem fordult elő.É nem élvezném,mint a barátnőd,ő is lehet még ilyen helyzetben,csak úgy,hogy az ő pasija csinálja ezt.Akkor nem hiszem,hogy annyira szórakoztatná.
2013. máj. 3. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Először leverne a víz,aztán tudatosulna bennem,hogy szexi vagy :D

18/F

2013. máj. 3. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
*vagyok
2013. máj. 3. 12:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy boszorkány, de sosem fordult elő hasonló. Ha egyedül volt a srác, úgy már többször is, de azok idősebbek voltak, olyan 25 körüliek.
2013. máj. 3. 13:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, ha egyedül van a srác vagy egy barátjával, akkor imponáló lehet, hogy kifejezi a tetszését, de ha a barátnője mellől teszi, az óriási nagy tiszteletlenség, és igaz, hogy hűséget fogadott és nem vakságot, de ha felcserélnénk a szerepeket, és én lennék a barátnő helyében, nekem biztos, hogy rosszul esne, már ha megtudnám valahogy. Meg különben is elég nagy különbség van észrevevés és megbámulás (kacsintás) között. Én is észreveszem, ha egy srác jóképű, de nem fogom nyálcsorgatva meresztgetni a szemem, főleg nem, ha párom is van.
2013. máj. 3. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!