Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelves csók, de hogyan? Mit kell ilyenkor csinálni?
Tegnap filmeztünk egy sráccal és a végére eléggé összemelegedtünk és elcsattant néhány csók is. Azt tudom, hogy a fiú elég tapasztalt ilyen téren, és azt hiszem nem gondolta, hogy 18 évesen ez lesz az első csókom. Pedig tegnap volt. :)
Tudtam, hogy meg fog csókolni, láttam a szemében, és már hosszú ideje néztünk egymás szemébe és igazából nagyon vágytam rá. Nagyon jó élmény volt, bár kicsit meglepett, hogy rögtön nyelves csókkal kezdett..
Elég bénának éreztem magam, és mondta is a srác, hogy nyugodtan használjam a nyelvem.
De milyen a jó nyelves csók? Hogyan kell csinálni?
a legjobb,ha fokozatosan közelíted meg a dolgot. ne dug le először a nyelved a torkán,ne legyél túl nyálas, ne mozogjon túl gyorsan a nyelved,ne legyél erőszakos...de ilyenekre nehéz ám figyelni a nagyon szerelmes első csókok közben : )
majd írd meg,hogy sikerült-e:D
Köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy nem volt egyértelmű, de már túl vagyok az első néhány nyelves csókon, csak teljesen meglepődtem. Nekem már az is új helyzet volt, hogy kettesben filmezzek egy fiúval, nem hogy egy nyelves csók. Na jó, hogy mi mindenre kell figyelni hagyjuk is. Az agyam teljesen kikapcsolt, nem gondoltam és figyeltem semmire, csak csináltam, amit jónak gondoltam. Viszont a nyelves csókot még gyakorolni kell. :)
Köszönöm!
Igen, vele csókolóztam először, de vele már elég sokszor. Na mindegy, nem is ez a fontos.
Tegnap már sokkal jobban ment, nagyon élveztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!