Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság már tényleg így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már tényleg így mennek a dolgok?

Figyelt kérdés

Voltam tegnap egy egyetemi buliban az évfolyamtársaimmal. Amúgy én nem szoktam eljárni ilyen helyekre, de valami nagyon megdöbbentett.

Volt ott egy lány, aki nagyjából mindenkivel csókolózott, a pultossal, a haverjaival, egy társaságon belül több emberrel is!!! Ha valaki megérkezett, akkor a szájára adott puszit, olyanokkal is így volt, akiknek amúgy van barátnője! És emellett még új emberekkel is ismerkedett...

Most komolyan, ez így mi?

Ez miért kell a pasiknak? És látszik, hogy az összes hogy odavan érte, amilyen szemekkel nézték... és nem csak olyan na de jó lenne megd*gni fejjel. Hozzám meg konkrétan senki se jött oda. Most tényleg így kéne viselkedni manapság, ha valaki sikert akar?

21L

2013. máj. 3. 10:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
11%
Nem nem normális,de sajnos már nagyon sok kis ribi van aki mindenkivel szexel,csókolózik,az ilyeneknek nincs rendes értékrendjük,és önbecsülésük sincs.A normális,értelmes emberek körébe ez a lány sose fog bekerülni,ha így viselkedik max mindenki elviszi egy menetre másra nem kell. A többi válaszolóval ne foglalkozz lehet Ők is így viselkednek,mint ez a lány,vagy csak kockák akik az ilyen történetekre verik ki,és még életükbe nem beszéltek rendes lánnyal.
2013. máj. 3. 12:14
 22/31 anonim ***** válasza:
31%

15 vagyok, nyilván nekem azért furcsa ez a hozzáállás, mert én soha nem tudtam volna ennyit mással foglalkozni. A 70-80 éves nénikékre jellemző az ilyen "ezek a mai csúnya, erkölcstelen fiatalok" hozzáállás, szerencsére még közülük sem mindenkire. Lehet, hogy a fent említett lány nem túl erkölcsös, de a kérdező meg rosszindulatú és ez még rosszabb, ráadásul van mindenkinek saját háza, tessék ott söprögetni.

34/N

2013. máj. 3. 12:25
 23/31 anonim ***** válasza:
11%
Semmi rosszindulatút nem írta kérdező,csupán megkérdezte,hogy ez-e a normális? Baromi rosszindulatú volt mondhatom...
2013. máj. 3. 12:28
 24/31 anonim ***** válasza:
58%

Ha annak a lánynak normális, akkor normális. Az meg, hogy a kérdezőnek, vagy XY-nak normális-e, a kutyát sem érdekel.

Azoknak a lányoknak, akik a korosztályomból pár évvel ezelőtt így viselkedtek, már mindnek családja van, boldog házasságban élnek. Úgyhogy egyéni hozzáállás kérdése, hogy az ilyen viselkedésen ki akad fenn és ki nem. Én nem. Nem is nagyon szoktam vele foglalkozni, más mit csinál.

2013. máj. 3. 12:38
 25/31 anonim ***** válasza:
Rossz érzés mi, hogy nem veled smaciztak? Nekem is van barátnőm és ha elmegyek buliba, akkor nélküle megyek és ha látok jó csajt ott én is smacizok vele, attól függetlenül hogy barátnőm van. Mert egy dögöst csajt muszáj letámadni, barátnőm meg úgy sem fog róla tudomást szerezni. Szóval ne legyél irigy, ha nem tetszik akkor ne buliba járjál, hanem könyvtárba.
2013. máj. 3. 15:07
 26/31 A kérdező kommentje:
Igen, rossz érzés, hogy hozzám senki se jött oda ilyen szándékkal, de attól még félreértitek, sose akarnék olyan lenni, mint az a lány. Tehát nem vagyok rá féltékeny, és továbbra se értem, hogy a srácoknak ez miért nem fura hogy a csaj ott jár köztük szájról-szájra...
2013. máj. 3. 17:36
 27/31 anonim ***** válasza:

Aki komoly visoznyt akar, az nem szórakozóhelyen szedi azt fel. Szórakozóhely arra való,hogy kiéld magad, kiszórakozd, kistriciskedd, kiribanckodd magad. EZ az a közeg. Alkohol, partidrog és baszás ezerrel. Ez erre való. Szerintem ezen nem kell meglepődni. Én nem járok, mert nincs kivel, meg nem élek egészségtelenül, de szerintem ezek a lányok jól teszik hogy ribizliskednek. Had csinálják.

Kérdező, egyértelmű,hogy te nem vagy erre a helyre való.

Nem kell meglepődni, nem kell látogatni és kész.

2013. máj. 3. 18:01
 28/31 anonim ***** válasza:
utolsó egy normális szórakozóhelyen azért nem az a lényeg,hogy szexelj fűvel-fával és drogozz,el vagy tévedve
2013. máj. 3. 19:06
 29/31 anonim ***** válasza:
Igen ez kell sajna, ez van, jol mondja az első válaszolo, elkurvult a világ.
2013. máj. 3. 22:02
 30/31 anonim ***** válasza:
"Igen, rossz érzés, hogy hozzám senki se jött oda ilyen szándékkal..." Igen, sejtettük. Másképp nem görcsölnél rá, mint egy pitbull arra, hogy egy csaj, akit amúgy alig ismersz, mit csinál egy buliban. :)
2013. máj. 3. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!