Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már tényleg így mennek a dolgok?
Voltam tegnap egy egyetemi buliban az évfolyamtársaimmal. Amúgy én nem szoktam eljárni ilyen helyekre, de valami nagyon megdöbbentett.
Volt ott egy lány, aki nagyjából mindenkivel csókolózott, a pultossal, a haverjaival, egy társaságon belül több emberrel is!!! Ha valaki megérkezett, akkor a szájára adott puszit, olyanokkal is így volt, akiknek amúgy van barátnője! És emellett még új emberekkel is ismerkedett...
Most komolyan, ez így mi?
Ez miért kell a pasiknak? És látszik, hogy az összes hogy odavan érte, amilyen szemekkel nézték... és nem csak olyan na de jó lenne megd*gni fejjel. Hozzám meg konkrétan senki se jött oda. Most tényleg így kéne viselkedni manapság, ha valaki sikert akar?
21L
15 vagyok, nyilván nekem azért furcsa ez a hozzáállás, mert én soha nem tudtam volna ennyit mással foglalkozni. A 70-80 éves nénikékre jellemző az ilyen "ezek a mai csúnya, erkölcstelen fiatalok" hozzáállás, szerencsére még közülük sem mindenkire. Lehet, hogy a fent említett lány nem túl erkölcsös, de a kérdező meg rosszindulatú és ez még rosszabb, ráadásul van mindenkinek saját háza, tessék ott söprögetni.
34/N
Ha annak a lánynak normális, akkor normális. Az meg, hogy a kérdezőnek, vagy XY-nak normális-e, a kutyát sem érdekel.
Azoknak a lányoknak, akik a korosztályomból pár évvel ezelőtt így viselkedtek, már mindnek családja van, boldog házasságban élnek. Úgyhogy egyéni hozzáállás kérdése, hogy az ilyen viselkedésen ki akad fenn és ki nem. Én nem. Nem is nagyon szoktam vele foglalkozni, más mit csinál.
Aki komoly visoznyt akar, az nem szórakozóhelyen szedi azt fel. Szórakozóhely arra való,hogy kiéld magad, kiszórakozd, kistriciskedd, kiribanckodd magad. EZ az a közeg. Alkohol, partidrog és baszás ezerrel. Ez erre való. Szerintem ezen nem kell meglepődni. Én nem járok, mert nincs kivel, meg nem élek egészségtelenül, de szerintem ezek a lányok jól teszik hogy ribizliskednek. Had csinálják.
Kérdező, egyértelmű,hogy te nem vagy erre a helyre való.
Nem kell meglepődni, nem kell látogatni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!