Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság már tényleg így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már tényleg így mennek a dolgok?

Figyelt kérdés

Voltam tegnap egy egyetemi buliban az évfolyamtársaimmal. Amúgy én nem szoktam eljárni ilyen helyekre, de valami nagyon megdöbbentett.

Volt ott egy lány, aki nagyjából mindenkivel csókolózott, a pultossal, a haverjaival, egy társaságon belül több emberrel is!!! Ha valaki megérkezett, akkor a szájára adott puszit, olyanokkal is így volt, akiknek amúgy van barátnője! És emellett még új emberekkel is ismerkedett...

Most komolyan, ez így mi?

Ez miért kell a pasiknak? És látszik, hogy az összes hogy odavan érte, amilyen szemekkel nézték... és nem csak olyan na de jó lenne megd*gni fejjel. Hozzám meg konkrétan senki se jött oda. Most tényleg így kéne viselkedni manapság, ha valaki sikert akar?

21L

2013. máj. 3. 10:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
61%
Nem görcsöl, laza, élvezi az életet. Ez tud vonzóbb lenni, mint a sarokban hercegre váró jégkirálynők.
2013. máj. 3. 11:15
 12/31 A kérdező kommentje:
De akkor is ez egy baráti társaságot hogy hogy nem zavar, hogy ugyanazzal a csajjal smárolnak többen is?
2013. máj. 3. 11:21
 13/31 anonim ***** válasza:
Édesistenem...nem teljesen tökmindegy ez neked? Nem zavarja őket és kész. Neked is más az értékrended, meg annak a lánynak is. Az emberek nem egyformák... 21 évesen még nem sikerült ezt megtapasztalnod?
2013. máj. 3. 11:24
 14/31 anonim ***** válasza:
50%

Mekkora probléma...pff

Gyere el velem, és én csak neked fogok csókot adni ;)

29 F

2013. máj. 3. 11:25
 15/31 anonim ***** válasza:
66%

Micsoda problémák! Sok minden változott a világban, de egy nem: mindig vannak olyanok, akik a sajátjuk helyett inkább mások dolgaival foglalkoznak.

Ha buliban vagy, bulizz, ha meg valaki viselkedése nem tetszik, aki amúgy nem hozzád tartozik, akkor ne figyelj oda rá. Figyelj arra, hogy te jól érezd magad. Hidd el, jobban fog telni az estéd!

2013. máj. 3. 11:31
 16/31 A kérdező kommentje:

De ez mindenki szerint ennyire normális? Úgy tűnik én nagyon le vagyok maradva.

De még undorító is, nem? mégis csak a haverjuk nyálával is találkozhatnak kb, milyen már ez...

2013. máj. 3. 11:31
 17/31 anonim ***** válasza:
42%
Nem. A nagy többség szerint az a normális, hogy mindenki a saját dolgával foglalkozik, nem a máséval. De úgy látom, még mindig nem sikerült felfogni.
2013. máj. 3. 11:35
 18/31 anonim ***** válasza:
Az ilyen nekem egy körre, max véges sokra kell, de tartós komoly kapcsolatra nem.
2013. máj. 3. 11:36
 19/31 anonim ***** válasza:
én értem , hogy ezt téged miért zavar, de el kell fogadni ilyen lett a világ.belevalonak kell lenni, senkit nem erdekel ha kis visszafogott, erkolcsos lany vagy.
2013. máj. 3. 11:42
 20/31 anonim ***** válasza:
42%
Te most tényleg azon agyalsz, hogy kinek a nyála találkozik ki szájában kiével? :D Ha ilyen jó a beleérző képességed, a képzelőerőd, akkor kereshetnél valami kreatívabb hobbit, mint a mások életén való csámcsogás, legyen bármilyen is az az élet. :)
2013. máj. 3. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!