Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkiből lehet bomba csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkiből lehet bomba csaj?

Figyelt kérdés

Ápoltság, archoz illő haj és smink, ízléses ruhák, vékony, de kidolgozott test... Ha ezek mind megvannak, mindenki lehet szép?

Én úgy érzem, most nagyon ronda vagyok, de sok mindent ki lehet hozni magamból, a nyárra egy ilyen nagy átalakítást tervezek, próbálok minél többet változni 3 hónap alatt, hogy szeptemberben már egy telnesen új emberként térjek vissza a suliba.

17L

2013. máj. 3. 00:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én is azon vagyok, hogy kihozzam magamból a legtöbbet, de nekem erre nem volt elég 3 hónap. Szerintem az a lényeg, hogy valóban önmagad miatt csináld és ne egy pasi miatt. Én pasi miatt kezdtem el annó és most úgy gondolom, hogy azzal ment el a gyerekkorom, hogy mindig bennem volt a megfelelési kényszer, ahelyett, hogy élveztem volna az életet. Nem bánom, hogy belevágtam az átalakulásba, csak azt, hogy ezt egy pasi miatt csináltam, aki nem értékelte megfelelő képpen, így néha feleslegesnek éreztem magam. Ha te magad miatt csinálod az jó dolog és szorítok, hogy sikerüljön az a változás, amit te elterveztél :)

Esetleg nekem is küldhetsz egy képet, ha gondolod :)

19/L

2013. máj. 3. 09:29
 22/23 anonim ***** válasza:

3 hónap tényleg kevés, és ezt nem is kúraszerűen kell csinálni, hanem a teljes életmódot kell megváltoztatni. Szerinted ha visszaállsz arra, amiből ez lettél, majd nem válsz megint ugyanazzá? Nagyban függ a kiindulási és célállapottól, de annyi elmondható, hogy valószínűleg nehéz lesz, és fájni fog. De megéri.

Ja, és testedzés-étkezés témában csakis a sportrovatba nézz be itt, a fogyókúrába ne!!

2013. máj. 3. 11:23
 23/23 anonim ***** válasza:

nem lehet mindekibol bomba csaj, de amit leht kihozhatsz magadbol, azért csodát ne várj, ha csunya vagy most, akkor max egy eros atlagosra varazsolhatod magad.

bomba csajnak szuletni kell.

2013. máj. 3. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!