Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkiből lehet bomba csaj?
Ápoltság, archoz illő haj és smink, ízléses ruhák, vékony, de kidolgozott test... Ha ezek mind megvannak, mindenki lehet szép?
Én úgy érzem, most nagyon ronda vagyok, de sok mindent ki lehet hozni magamból, a nyárra egy ilyen nagy átalakítást tervezek, próbálok minél többet változni 3 hónap alatt, hogy szeptemberben már egy telnesen új emberként térjek vissza a suliba.
17L
Ne később rakj ki képet, hanem mondjuk küldj most annak, aki kért és tudunk segíteni, min változtass!
Szóval jelentkeznék egy képért, cserébe segítséget tudok felajánlani (akár hiszed, akár nem).
én is kérnék képet, hátha tudok segíteni:)
19/L
Tévedsz.Láttam már olyan ronda nőket akiket bottal se piszkáltam volna meg,inkább dugtam volna meg egy kupac szart.Viszont sminkkel gyönyörűen néztek ki
Belőlem csak lehetNE, de megelégszem kevesebbel :)
A lényeg, hogy jól érezd magad, örülök, hogy változni szeretnél, és nem koplalni, hogy gebe légy. Sok sikert! :)
Ja, és akármennyi is sikerül, ne légy csalódott, változni sosem késő.
kiindulási alaptól függ,de ha nem sportolsz és most kezded,akkor az idei nyárról már ne álmodozz.
személyi edzővel,az étrend maximális betartásával neki másfél év alatt volt meg.
egy mezei szépségkirálynő kinézetének havi fent tartása kb 250-300ezer/hó.
fodrász,sminkes,köröm,szoli,személyi edző,edzőterem bérlet,kaja,ruhák.
A maximumot kb(most maradjunk annyiban, hogy egészséges, meg minden) mindenki kihozhatja magából. Így azért már jó esély van arra, hogy nem buksz el a külsőségeken, de akkor még mindig ott vannak a belső értékek... Az akaraterő úgy látom megvan (????), ez nagy pozitívum ám!! :)
Amúgy biztosan nem lehet mindenkiből, mert belőlem biztosan nem lesz bomba csaj...
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!