Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lebuktam?
ma kiprobaltam a zuhanyrozsas maszirozos onkielegitest. es hat en azelott csak a kezemet hasznaltam. akkor alltalaban mindig 30 mp alatt elelveztem, de nem is volt az a tipikus "hasam gorcsberandul es egesz testemen vegigtipor", hanem csak egy kicsit volt jo erzes a huvelyemnel. viszont ma furdesnel ugye beujitottam, es meg is volt a hasam gorvsberandul stb. de apam kopogott es beszolt, hogy mit csinalok eddig, mert tesom nem tud aludni (a hangos vizsugar miatt).ketto kerdesem lenne:
1. szerintetek tudta hogy mit csinalok?
2. mikir csinaljam? vagyis, hogy ok ne halljak, es most el is elvezzek.
kerlek titeket normalis valaszokat!
16/L
koszi a valaszokat.
megprobalom a viz alatt:)
oke. csak ritkan fogom:D becsszo!
hat ha sejti az sem valami rozsas....
Akkor csinálod amikor csak akarod. Ennyiből szerintem nem ez jut eszébe, ha meg mégis, akkor mi van? 16 éves vagy, teljesen normális, hogy masztizol! ;) Csak azért a vízszámlán ne látszódjon! xD
Jó élvezéseket! :Đ
Nem fog latszodni a vizszamlan:D
Szojatek bumm.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!