Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » ''A profik is hibáznak''....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

''A profik is hibáznak''. Lebuktam, nagy szégyen? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Életben az ember többször kielégíti magát, még többször ha fiú, 17/F vagyok, legalább már 1000-szer vertem, igazból nem számoltam, nem is ez most a lényeg, régebben, egyszer rajta kapott majdnem 3szor a kisebbik testvérem, egyszer majdnem a nagyobbik, egyszer majdnem az anyám, de ma az apám látott meg(maszturbálás közben), az, hogy CIKI volt, nem kifejezés, még is azt mondom szerencsém volt, hogy ''csak'' az apám, pedig figyeltem :( szerintem elég átlagot vittem, hogy így is csak egyszer buktam le, valaki meg tudna nyugtatni egy kicsit, mondtam neki, hogy anyának ne mondja, hogy miért ezt mondtam, nem tudom, reflexből mondtam...

17 vagyok, és egyre gyakrabban kell már vernem, ha áll..nem tudok gondolkodni, más elé se nagyon menni, hiába keresek olyan nadrágot, hogy ne látszódjon, de hiába, látszik!! sőt néha már iskolában se, bírtam ki

Mit tegyek? leállni nem tudok, ez nem függőség, úgy gondolom, de nem akarok mégegyszer lebukni főleg nem másnál? mit gondoltok nagy szégyen, hogy lebuktam apám előtt? (hülyék kíméljenek) köszi előre is a választ, (elnézést a helyenként alpári megfogalmazásért)

2012. aug. 25. 14:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
miért lenen szégyen,hogy 17 évesen maszturbálsz?Mások ilyen korban már aktív szexuális életet élne...
2012. aug. 25. 14:10
 2/20 Mókusgyilkos ***** válasza:
95%
hát szerezz 1 csajt :D faterod is jobban fog örülni ha azon kap rajta h döngetsz 1 csajszit :D :D az az igazi "az én fiam!" effektus :D:D
2012. aug. 25. 14:11
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

:) nem nagy szégyen, és én úgy tudom, h a fiúknak szokott csak úgy is felállni nap közben, bár ebben egy férfi többet tudna mondani, mint én...

de hát ciki, persze, de nem hiszem, h ez akkora gond lenne, csináld a szobádban, és kérd, h kopogjon bárki, aki be akar menni

2012. aug. 25. 14:12
 4/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) akkor most egy kicsit bonyolítom a történetet, aktív szexuális életet élek, de nem csajjal :) régebben majdnem elkapott mikor az egyik barátommal voltam a szobában és épp, hogy felöltöztünk mikor benézett, 2 másodperccel ha hamarabb nyit, akkor még rosszabbul állok, épp ezért próbálom pozitíválni a történetet, ezt nem akartam leírni, de ha már feljött a téma, akkor az igazat írom
2012. aug. 25. 14:15
 5/20 anonim ***** válasza:
A profi búza.
2012. aug. 25. 14:16
 6/20 A kérdező kommentje:
és tényleg köszi a pozitív válaszokat :)
2012. aug. 25. 14:16
 7/20 A kérdező kommentje:
igen, az :) de szerintem ez nem sokat változtat a dolgom
2012. aug. 25. 14:17
 8/20 anonim ***** válasza:
58%

Elégé nagy szégyen vagy. 17 évesen egyfolytában a f@szodat vered, nem tudod kontrollálni magadat, még az iskolában is, ez már sok, nem tudsz leállni, de azért nem vagy függő. Jó, hülye vagy ha ilyen nevetséges kijelentést teszel. Függő vagy kis apám.

De a kérdésedre a válasz igen szégyen, hogy lebuktál, maszturbálás természetes dolog, nem ezzel van a baj. Hanem, hogy ennyire függő vagy. Nem tudom, hol csináltad és, hogy buktál le, de alap lenne, hogy akkor amikor egyedül vagy otthon vagy ha már te vagy a család lefeküdt, esetleg fürdésközben. De úgy tűnik te nem bírsz várni ilyen helyzetekre, mivel többször majdnem lebuktál és függő vagy. Vagy meny el otthonról!

2012. aug. 25. 14:26
 9/20 A kérdező kommentje:

(hülyék kíméljenek) elsősorban pozitívumokra vártam, nem olvastad végig amit írtam!!:)

igen lehet, hogy függő vagyok, az sem elég ha néha néha együtt vagyok valakivel, de ilyen éves korban nem tudom...hidd el :(

korábban bírtam,sőt néha akár 2-3 napot is, 8-an lakunk a házban!!! olyan nincs, hogy senki sincs itthol, max. suliidőben, ezért ennek lőttek, arról nem is beszélek, hogy hajnal 4-ig még legalább 5-en fent vagyunk!! ez nem függőség, kényszer

2012. aug. 25. 14:30
 10/20 anonim ***** válasza:

De miért nem állsz a szülők elé, hogy ez van?

"Anya, apa, meleg vagyok, ő a barátom".

És nem kéne szívatnod magad. Én, ha szülő lennék, azon sokkal jobban ki lennék akadva, hogy titkolózik előttem a gyerekem, pláne ilyen, azért erősen nagy horderejű témában.

Viszont az azért durva, hogy a kisebbik testvéred majdnem rajtakapott titeket... Nem azért, mert fiúval voltál, hanem maga a tény... A privát ügyeidet privátként kéne kezelni, ajtó bezár, vagy valami. Vagy olyan helyen kéne alkotni, ahol nem nyithatnak rátok véletlenül se. (Igen, ha lány lenne a másik, ugyanezt írnám).

2012. aug. 25. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!