Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerettek szopni?
Figyelt kérdés
Fiúként nem tudom elképzelni hogy élvezzétek, de sokszor hallottam hogy szereti a másik fél is, hát gondoltam kiírom a kérdést.2012. aug. 8. 19:41
2/20 anonim válasza:
te nem szoptál még fiú létedre???
Hogy kerülted el a kisbaba kort?
3/20 anonim válasza:
Bizony én is imádom a cumit. Legyen mélytorok, vagy csak sima szopi, mindegy. Lényeg a cida.
4/20 anonim válasza:
Nagyon kirekesztő a kérdésed. Van olyan fiú is aki szereti
6/20 anonim válasza:
Pontosan, az utolsóé a pont. Inkább a fiúk szeretnek szopni.
8/20 anonim válasza:
Te szeretsz nyalni? Ugyan az kb...
A lányok meg azt gondolják közben,hogy egy krinolint szopogatnak:XD
9/20 anonim válasza:
Igen, mert az övé :) Ha valakit szeretsz, akkor szívesen csinálod neki. Sőt, ha valakivel ilyet csinálsz, attól te is be tudsz indulni. Már, aki a férfiakhoz vonzódik :)
10/20 anonim válasza:
Mi az a krinolin? Olyan mint a pecek rángató vörös korallzátony?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!